Cristiano Ronaldo hämmensi tempauksellaan – ruotsalaispelaajalta mahdollinen selitys

Portugalin supertähti Cristiano Ronaldo hämmensi jalkapallokansaa siirtämällä EM-kisojen lehdistötilaisuudessa olleet Coca-Colan pullot pois kuvasta. Ruotsalaiskeskikenttäpelaaja Albin Ekdalilla on mahdollinen selitys tapahtuneelle.

Ronaldon lisäksi myös Ranskan Paul Pogba siirteli pulloa lehdistötilaisuudessa. Pogba siirsi pöydällä olleen Heinekenin alkoholittoman olutpullon. Ronaldo oli heristänyt tapahtuman jälkeen vesipulloa ja rohkaissut ihmisiä juomaan vettä.

Ekdal kertoo, että supertähtien tempaukset voisivat johtua sponsorisuhteista.

– Heillä voi olla omat yhteistyökumppaninsa tai sitten aiemmin sattuneita riitoja. Minun on vaikea kommentoida asiaa. Jätän meidän pullot paikoilleen, Ekdal sanoi Sporbladetille.

Ruotsin joukkueella on ollut tarjolla vettä sekä Coca-Colaa lehdistötilaisuuksissa. Ekdal ei usko tekevänsä samaa kuin Ronaldo ja Pogba.

– Nyt juon olutta, niin se ei ole mikään ongelma. Minulla ei ole koskaan ollut sellaisia ajatuksia. Jos minulla olisi ollut riita juomavalmistajan kanssa, niin silloin miettisin asiaa, Ekdal totesi.

Portugalilainen Ronaldo aloitti EM-turnauksen mallikkaasti viimeistelemällä kaksi maalia 3-0-voittoon päättyneessä Unkari-pelissä. Ekdalin Ruotsin venyi 0-0-tasapeliin Espanjan kanssa ja Pogban Ranska kaatoi Saksan avauspelissä 1-0.



Lue myös:

    Uusimmat