Cristiano Ronaldon tempauksella kalliit seuraukset – yhtiön arvo romahti 3,3 miljardilla eurolla

Portugalin Cristiano Ronaldo siirsi EM-kisojen maanantain lehdistötilaisuudessa Coca-Colan pulloja pois kuvasta. Juomajätin arvo putosi tämän jälkeen 3,3 miljardilla eurolla.

Portugalilaistähti saapui lehdistötilaisuuteen ja istuutui. Hetkisen päästä hän kiinnitti huomion pöydällä olleisiin kolapulloihin ja päätti siirtää ne pois kuvasta. Tämän jälkeen hän heristi vesipulloa toimittajille ja osoitti, että pitäisi juoda vettä Coca-Colan sijaan.

Coca-Colan osakkeen arvo oli perjantaina pörssin sulkeutuessa 56,1 dollaria (46,25 euroa). Maanantaina pörssin avautuessa paikallista aikaa 9.30 oli se pudonnut 55,2 dollariin (45,51 euroa). Tuolloin Portugalin lehdistötilaisuus oli jo pidetty. Pudotus merkitsi 4 miljardin dollarin (noin 3,3 miljardia euroa) arvon pudotusta.

Portugali aloitti EM-turnauksensa tiistaina voitokkaasti, kun se voitti Unkarin 3-0. Ronaldo oli ottelussa isossa roolissa viimeistellen kaksi osumaa. Supertähti nousi nyt EM-karkeloiden kaikkien aikojen maalipörssin ykköseksi 11 maalilla.

Lue myös:

    Uusimmat