Saksan päävalmentaja kommentoi Cristiano Ronaldon kohua: "Hän on yhä erityislaatuinen pelaaja"

Portugalin supertähti Cristiano Ronaldo nostatti laineita (ja huumoria) jalkapallon EM-lopputurnauksessa, kun hän siirsi lehdistötilaisuudessa kaksi Coca-Cola-pulloa sivuun.

Euroopan jalkapalloliitossa Uefassa suursponsorin kohtelu ei oikein naurattanut, mutta pullojen kanssa kikkailu infotilaisuuksissa on äitynyt Ronaldon tempauksen jälkeen useamman pelaajan huviksi.

Perjantaina asiaan toi muun muassa Bild-lehden mukaan omaa näkökulmaa myös Saksan päävalmentaja Joachim Löw. Saksa kohtaa lauantain odotetussa huippupelissä Portugalin.

–  Ronaldo osaa muutakin kuin siirrellä Cola-pulloja, Löw varoitti ehkäpä niitä, jotka "pullogaten" myötä saattoivat jättää vähemmälle huomiolle Ronaldon kaksi maalia EM-avauksessa Unkaria vastaan. Tai miehen huimaa, yhä tehokkaana jatkuvaa uraa muutenkin.

–  Hän on yhä erityislaatuinen pelaaja. Hän tekee maaleja, omaa vahvan pääpelin ja hyvän viimeistelyn. Tiedämme kuitenkin hänen lempiväylänsä (kentällä), ja se on tärkeää, Saksan luotsi jatkoi pohjustaen lauantain kohtaamista.

Löw muistuttaa toki myös, että Portugali on muutakin kuin Ronaldo.

–  Ei heillä ole mikään yhden miehen show, vaan neljä-viisi maailmanluokan pelaajaa hyökkäyksessä. Pystyvät vaihtelemaan peliään ja teknisesti ovat korkeimmalla tasolla, heiltä tuskin saa palloa pois. Se tekee heistä erittäin vaarallisia.

–  Niinpä emme voi jättää puolustamista vähemmälle huomiolle. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja