Cristiano Ronaldo esitteli ökykorujaan – kädessä yksi kalleimmista Rolex-kelloista

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo ei ole säästellyt korukaupassa.

Menestyneimpien jalkapalloilijoiden joukkoon kuuluva Cristiano Ronaldohätkähdytti viime viikonloppuna Dubain kansainvälisessä urheilukonferensissa. Syynä ei ollut niinkään miehen sanomiset paneelikeskustelussa, vaan jalkapallotähden ranteissa kimaltavat korut.

Ronaldo piti vasemmassa kädessään Rolex GMT-Master Ice -kelloa, jonka arvo on noin yli 400 000 euroa. Kellossa on valkokultaa ja se on koristeltu sadoilla timanteilla. Kyseessä on yksi kalleimmista Rolexin valmistamista kelloista.

Miehen kättä koristi myös kaksi sormusta, joista toinen sisälsi keltaisen timantin. Kyseisen timanttisormuksen arvioidaan olevan arvoltaan 230 000 euroa. Hieman “maltillisempi” sormus vuorostaan olisi noin 58 000 euron arvoinen.

Kihloissa vai ei?

Ronaldo seurustelee Georgina Rodriguezin kanssa ja heille on yhteinen lapsi. Kaksikko tapasi toisensa ensimmäisen kerran vuonna 2016, kun Rodriguez oli vielä vaatemyyjä. Nainen on sanonut rakkauden syttyneen jo heti ensikohtaamisella.

Mies itse on kertonut julkisuudessa oman äitinsä toivovan, että pariskunta astelisi vielä joku päivä naimisiin. Hääpäivää joudutaan vielä todennäköisesti odottamaan, sillä pariskunta ei ole vahvistanut kihlausta, vaikka asiasta on liikkunut huhuja jo pitkään.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat