Cristiano Ronaldo vihjaa tulevaisuuden suunnitelmistaan – jalkapallouran jälkeinen tähtäin jo selvillä

Jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo on miettinyt jo elämäänsä pelaajauransa jälkeen. Portugalilainen vihjailee kokeilevansa jopa näyttelemistä.

Cristiano Ronaldo on ollut jo vuosia jalkapallomaailman kirkkaimpia tähtiä. Ronaldo on kuitenkin vielä 34-vuotiaana edelleen huippukunnossa. Portugalilaistähti on kuitenkin jo alkanut miettiä pelaajauran jälkeistä elämäänsä, joka on vääjäämättä lähestymässä. Pitkä ura huipulla on kuitenkin ollut kovan ja määrätietoisen työn tulos.

– Joitakin vuosia sitten jalkapalloa pelattiin 30-32 ikävuoteen saakka, mutta nyt näkee pelaajia, jotka pelaavat vielä 40-vuotiaana, Ronaldo summaa Goalin mukaan.

– Hetki, jolloin kehoni ei enää vastaa oikealla tavalla kentällä, on oikea aika poistua. Menestykseni on kovan työn ja elämäntavan tulos. Teen jatkuvasti töitä kehittääkseni henkisiä ja fyysisiä ominaisuuksiani, Ronaldo kertoo.

Mitä Cristiano Ronaldo sitten aikoo tehdä uransa jälkeen? Portugalilaisella on mielessään jo yksi haaste, jonka hän toivoo jalkapallouran jälkeen kohtaavan.

– Toivon eläväni vielä 50 vuotta, oppivani uusia asioita ja kohtaavani erilaisia haasteita. Yksi asia, josta etsin itselleni haastetta, on esimerkiksi näytteleminen elokuvissa, Ronaldo paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat