Mainos

Clinton maailman kovapalkkaisin puhuja

Yhdysvaltain entisestä presidentistä Bill Clintonista on lyhyessä ajassa tullut ylivoimaisesti parhaiten palkattu puhuja maailmassa. Kongressin julkistamien tietojen mukaan Clinton ansaitsi viime vuoden puhematkoillaan lähes 10 miljoonaa euroa.

Seksiskandaali Monika Lewinskyn kanssa on haudattu, mutta Bill Clintonia vastaan on vielä vireillä oikeusjuttuja ehkä parin miljoonan euron edestä.

Entinen presidentti on kuitenkin jo kerännyt rahat vaikka paljon isompiakin prosesseja varten. Yhdysvaltain kongressin tietojen mukaan hänen puhujapalkkionsa ovat kaikkien aikojen korkeimmat maailmassa. Clinton esiintyi viime vuoden aikana 59 tilaisuudessa ja keräsi niistä palkkioina yli 9 700 000 euroa eli puhetta kohti lähemmäs 200 000 euroa.

Tänä vuonna vauhti on vain kiihtynyt: Clintonin kalenteri alkaa olla täynnä, ja sen lisäksi hän on neuvotellut paikallisten TV- ja radioyhtiöiden kanssa omasta puheohjelmasta. Myös hänen lähiaikoina julkistettavista muistelmistaan odotetaan huikeaa myyntimenestystä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.