Claire, 46, putosi sängystä seksin aikana ja halvaantui – miljoonan punnan korvausvaatimus hylättiin oikeudessa

Brittinaisen kanne hylättiin, kun oikeus ei pitänyt seksin aikana syntynyttä selkärankavammaa sängyn valmistaneen yrityksen vikana.

Hiljattain uutisoitiin brittinaisesta, joka sai vakavan selkärankavamman pudottuaan super king size -sängystä seksiasentoa vaihtaessaan. Claire Busby, 46, haastoi sängyn valmistaneen yrityksen oikeuteen syyttäen vammastaan viallista sänkyä. 

Halvaantunut Claire oli kertomansa mukaan polvillaan sängyllä harrastaessaan seksiä kumppaninsa John Marshallin kanssa, kun hän päätti vaihtaa asentoa. Sänky kuitenkin petti alta, ja nainen sinkoutui sängystä päälleen pudoten.

Nainen haki yritykseltä miljoonan punnan korvauksia. 

Korkein oikeus on nyt hylännyt kanteen. Oikeuden mukaan kyseessä oli vain "traaginen onnettomuus", eikä sänky ollut viallinen. Yksinkertainen onnettomuus oli oikeuden käsityksen mukaan seurausta sängyn asennosta ja liikkumisesta aiheutuneista epäonnekkaista ja epätavallisista olosuhteista.

– Tämä oli yksinkertainen, mutta traaginen putoaminen, tuomari Barry Cotter totesi.

VIDEO: Tarvitseeko asentoja vaihdella jatkuvasti seksin aikana? Artikkeli jatkuu videon alla.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Clairen mukaan sängyn pohjan muodostaneet kaksi divaanisängyn puolikasta eivät olleet kunnolla kiinni toisissaan. Lisäksi sängystä puuttui naisen mukaan kaksi jalkaa. Tuomarin mukaan todisteet eivät kuitenkaan riittäneet vakuuttamaan häntä sängyn viallisuudesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja