Brittinainen halvaantui pudotessaan sängystä seksin aikana – hakee miljoonan punnan korvauksia

Neljän lapsen äiti nosti oikeusjutun halvaannuttuaan seksileikkien aikana.

Yllä olevalla videolla pohditaan, kuinka tärkeää vaihtelu on seksissä. Pitääkö asentoja vaihtaa jatkuvasti?

Claire Busby sai vakavan selkärankavamman pudottuaan super king size -sängystä seksiasentoa vaihtaessaan.

46-vuotias Claire oli polvillaan sängyllä harrastaessaan seksiä kumppaninsa John Marshallin kanssa, kun hän päätti vaihtaa asentoa. Naisen mukaan sänky kuitenkin petti alta, ja Claire sinkoutui sängystä päälleen pudoten.

– Kuulosti kuin jousi kehossani olisi mennyt poikki, pyörätuolissa istuva brittinainen kertoi tapahtumista hiljattain oikeudenkäynnissä sängyn valmistajaa, Berkshire Bed Companya vastaan.

Oikeudenkäynnistä kertoo muun muassa The Sun

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miljoonavaatimukset

Vakavan selkärankavamman vuoksi halvaantuneen Clairen mukaan sänky oli viallinen, ja tämän vuoksi hän nosti kanteen sänkyvalmistajaa vastaan.

Sänky oli yksi viidestä, joita menestyneen bisnesnaisen remontoitavaan kotiin toimitettiin elokuussa 2013. Claire kertoo tapaturman sattuneen viikko sängyn toimituksen jälkeen. Naisen mukaan sängyn pohjan muodostaneet kaksi divaanisängyn puolikasta eivät olleet kunnolla kiinni toisissaan. Lisäksi sängystä puuttui naisen mukaan kaksi jalkaa.

Yritys kiistää vastuun Clairen vammoista ja vakuuttaa sängyn olleen oikein asennettu.

– On ylivoimaisen todennäköistä, että olivatpa hänen toimensa mitä tahansa, he olivat liian lähellä sängyn reunaa ja hän yksinkertaisesti menetti tasapainonsa ja kompuroi taaksepäin, yritystä edustanut Neil Block totesi oikeudessa.

Claire hakee yritykseltä miljoonan punnan korvauksia.

Lähteet:  The Sun, The Telegraph

Lue myös:

    Uusimmat