Christoffer Strandberg viettää syntymäpäiväänsä: "Entistä vähemmän kiinnostaa kiivetä häkkiin, kaappiin tai sopia muottiin"

Näyttelijä Christoffer Strandberg täytti 33 vuotta.

Näyttelijä ja juontaja Christoffer Strandberg täytti keskiviikkona 33 vuotta. Näyttelijä postasi Instagramiin tuoreen synttärikuvan ja pitkän kirjoituksen, jossa hän vetoaa seuraajiinsa.

– Tänään täytän 33 v ja entistä vähemmän kiinnostaa kiivetä häkkiin, kaappiin, tai sopia muottiin. Edelleen villi ja utelias, ehkä vähän viisaampi, mutten mene siitä takuuseen, Strandberg aloittaa.

Tekstissään hän pohtii elämänsä tärkeimpiä asioita, kuten kotia, rakkautta ja terveyttä.

– Ei mitään itsestäänselvyyksiä kenellekään, missään. Ei myöskään itselleni, jos olisin syntynyt naapurimaamme diktatuurissa. Hullua, näyttelijä jatkaa.

Pitkän kirjoituksensa lopussa Strandberg vetoaa seuraajiinsa ja toivoo, että Ukrainan tukeminen jatkuu tavalla tai toisella.

– Kiitos kaikille jo nyt tulleista onnitteluista. Toivon, että tämä lämmittävä ja liikuttava huomio menee oikeaan osoitteeseen, eli Ukrainan tukemiseen. Kiitos, näyttelijä lopettaa ja lisää loppuun aihetunnisteen slavaukraini.


Lue myös:

    Uusimmat