Kiti Kokkosen lapsuuskuva ihastuttaa – näyttelijä juhlii syntymäpäiviään

1:19
Katso hulvaton video: Kiti Kokkosen arvaukset saavat aikaan täysrepeämisen

Kiti Kokkonen täyttää 48 vuotta.

Näyttelijä Kiti Kokkonen juhlii lokakuun 4. päivänä 48-vuotissyntymäpäiviään. Näyttelijä tunnelmoi merkkipäiväänsä herttaisella lapsuuskuvalla, jonka hän jakoi Instagram-tililleen. Kuvassa pikku-Kiti istuskelee punaisissa vaatteissa kukkakimppu kädessään.

– Täytän vajaan tunnin päästä 48. Tuntuu absurdille. Niin kuin melkein kaikki muukin näinä aikoina, Kokkonen kirjoittaa eilen jakamansa kuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– En ole oikein synttäri-ihmisiä, mutta aina sitä huomaa tässä kohtaa vähän pysähtyvänsä pohtimaan. Ikääntyessä lähinnä mennyttä elämää. Miten kauan kaikesta on. Ja miten monenlaista on ollut, hän jatkaa.

Kokkonen jatkaa tekstiään kertoen, että eniten hänen sydämessään läikähtää ystäviä ja perhettä sekä erilaisia kohtaamisia ajatellessa.

– Elämä on niin kovin ohikiitävää ja arvokasta. Tuntuu, että tärkeimmät asiat löytyy yllättävän pienistä hetkistä.

Näyttelijä listaa tekstissään myös muita asioita, joista hän on rakkaidensa lisäksi kiitollinen: syväkyykkyyn pääsemisestä, uteliaisuutensa säilymisestä, katsantokantansa laajenemisesta ja siitä, että "oikeastaan mikään ei ole enää joko tai".

– Vanhenemisessa on monta kimuranttia yllätystä, mutta nekin otan lempeästi vastaan. Tervetuloa nro 48. Näillä mennään! Rakkauspalleroita, hän päättää tekstinsä.

Kokkosen synttäripostauksen kommenttikenttä on täyttynyt onnentoivotuksista.

– Upea ihana Kiti, onnea, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson toivottaa.

– Onnea Kiti ja monia uteliaita, avarakatseisia syväkyykky vuosia. Pienille hetkille, Salkkarit-tähti Tiia Elg kommentoi.

– Onnea ihana Kiti, radiojuontaja Jenni Poikelus kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja