Tunnistaisitko tätä pienokaista? Näin suloinen Christoffer Strandberg oli vauvana

1:59
Paluu Putouksen 13. kaudelle: Christoffer Strandberg räväytti uutisen, jota ei ole Putouksen historiassa nähty – katso kuinka Vuoden sketsihahmo -kisa mullistui

Christoffer Strandberg postasi hellyttävän lapsuuskuvan kansainvälisen lapsen oikeuksien päivän kunniaksi.

Muun muassa näyttelijänä, koomikkona ja juontajana tunnettu Christoffer Strandberg postasi Instagram-tililleen pakahduttavan suloisen lapsuuskuvan. Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi postatussa otoksessa alle vuoden ikäinen Strandberg köllöttelee vatsallaan suu auki.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuvatekstissään juontaja pohtii uteliaisuutta.

– Uteliaisuus ympäröivää maailmaa kohtaan on saanut minut nostamaan pään ja ihmettelemään mitä ihmettä mutsi duunaa. Myöhemmin uteliaisuus saa minut konttaamaan, nousemaan, kävelemään, unelmoimaan näyttelijyydestä ja lopuksi se saa minut uskaltamaan hakemaan Teatterikorkeakouluun, Strandberg kirjoittaa.

Strandbergin mukaan uteliaisuus kannatti, sillä ilman sitä hän ei olisi paikassa, jossa nyt on. Hän kirjoittaa, että halusi osallistua lapsen oikeuksien päivään, sillä tietää, ettei uteliaisuus itsessään riitä.

– Tarvitaan ensinnäkin oikeus olla lapsi. Tarvitaan turvallisia aikuisia, jotka kannustaa ja tukee. Tarvitaan ymmärrystä ja sallimus olla sellainen kuin on kouluissa. Tarvitaan mahdollisuuksia harrastuksien ja kokemuksien muodossa. Tarvitaan esimerkkejä ja tarinoita, Strandberg kirjoittaa.

Postauksensa lopussa juontaja kertoo palaavansa kyseiseen kuvaan aina kun hän tuntee jämähtävänsä tai häntä masentaa, jotta muistaisi avata silmät maailmalle ja sen mahdollisuuksille.

Kuva on kerännyt lukuisia ihastuksesta huokailevia kommentteja.

– Ihana pallero olet ollut, katseesta jo näkee, että maailma kaikkine ihmeineen odottaa kunhan tästä kasvan ja pääsen toteuttamaan unelmani ja olla oma itseni, eräs kommentoija kirjoittaa.

– Uteliaisuus ja heittäytyminen ovat asioita, jotka kannattelevat läpi elämän ja pääset tavoitteisiisi. Söpö, utelias taapero, toinen kommentoi.

Strandberg on tähdittänyt sekä elokuvia että televisio-ohjelmia, ja on lisäksi esiintynyt muun muassa teatterilavoilla. Hän on ollut etsivänä Masked Singer Suomi -ohjelman 2. ja 3. kaudella, ja juontaa keväällä 2022 ruutuihin palaavan Putous-ohjelman 14. kauden.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja