Chris Rock ja Lake Bell vellovat suhdehuhuissa – kaksikko ikuistui jälleen yhdessä paparazzikuviin

Oscarit on jaettu – nämä elokuvat kahmivat pystejä 8:28
Oscarit jaettiin maaliskuussa – nämä elokuvat kahmivat pystejä

Chris Rockin ja Lake Bellin ympärillä leijuu suhdehuhuja.

Yhdysvaltalaiskoomikko Chris Rockin ja näyttelijä Lake Bellin ympärillä on leijunut viime aikoina runsaasti suhdehuhuja. 

Huhut kaksikon romanssista kiihtyivät entisestään, kun he tallentuivat viime lauantaina paparazzikuviin poistuessaan Santa Monicassa sijaitsevasta ravintolasta.

Paparazzin kuvaama Rock oli pukeutunut valkoiseen paitaan, vaaleanharmaisiin housuihin ja ruskeisiin kenkiin. Bellin yllä nähtiin sen sijaan musta, uurretulla kaula-aukolla varustettu paita ja mustat housut.

Page Sixin tietojen mukaan kaksikko saapui ravintolaan noin kello 20:45 paikallista aikaa, ja poistui muutamaa tuntia myöhemmin.

Silminnäkijät kertovat Rockin ja Bellin pidelleen toisiaan käsistä ravintolasta poistuessaan, mutta irrottaneensa otteensa oitis paparazzit huomattuaan.

Parivaljakko tallentui paparazzikuviin myös seuraavana päivänä heidän lounastaessaan yhdessä.

Edellisen kerran kaksikko bongattiin yhdessä vajaa kuukausi sitten, kun heidät nähtiin samassa aitiossa katsomassa Arizona Cardinalsin peliä.

Rock oli laajasti uutisotsikoissa maaliskuussa, kun näyttelijä Will Smith löi häntä kasvoihin kesken Oscar-gaalan.

Tapahtumaketju sai alkunsa, kun gaalassa ehdokkaita luetellut Rock vitsaili Smithin vaimo Jada Pinkett Smithin ajellusta päästä verraten sitä hiustyyliin, joka näyttelijä Demi Moorella nähdään vuonna 1997 julkaistussa Sotilas Jane -elokuvassa.

Tästä suivaantuneena Smith asteli lavalle ja löi Rockia käskien koomikkoa "pitämään vaimonsa nimen poissa suustaan".

Lue myös:

    Uusimmat