Jada Pinkett Smith antoi ensimmäisen julkisen lausunnon Oscar-gaalan välikohtauksesta: "Toivon, että Will Smith ja Chris Rock tekevät sovinnon"

Kaiken tapahtuneen jälkeen Jada Pinkett Smith avautuu tuntemuksistaan.

Näyttelijä Jada Pinkett Smith otti keskiviikkona ensi kerran julkisesti kantaa Oscar-gaalassa sattuneeseen välikohtaukseen Red Table Talk -ohjelmassaan, Facebook Watchissa. Maaliskuussa 2022 Pinkett Smithin aviomies, Will Smith, nousi lavalle ja löi juontaja Chris Rockia, kun tämä vitsaili Pinkett Smithin hiustyylistä. Näyttelijä sairastaa alopeciaa, joka aiheuttaa hiustenlähtöä.

– Syvimmät toiveeni Oscar-gaalan osalta ovat, että näillä kahdella älykkäällä, kykenevällä miehellä on mahdollisuus parantua, puhua tästä ja tehdä sovinto. Ottaen huomioon maailman tilan tarvitsemme heitä molempia, ja me kaikki tarvitsemme toinen toisiamme enemmän kuin koskaan, Pinkett Smith sanoo ohjelmassaan.

Red Table Talk -ohjelmassa keskustelun välikohtauksesta kirvoitti 12-vuotiaan Rio Allredin äiti, jonka lapsi päätyi itsemurhaan sen seurauksena, että häntä kiusattiin alopeciasta.

– Tämä on todella tärkeä keskustelu hiustenlähdöstä. Ottaen huomioon, mitä olen käynyt läpi ja mitä tapahtui Oscar-gaalassa, tuhannet ovat ottaneet yhteyttä minuun tarinoillaan. Käytän tätä hetkeä antaakseni hiustenlähtöperheellemme tilaisuuden puhua siitä, millaista on elää tämän sairauden kanssa ja kertoa ihmisille siitä, mitä hiustenlähtö todellisuudessa on, Pinkett Smith kertoo.

Pinkett Smith haluaa kuitenkin kaikesta huolimatta jatkaa elämää normaalisti.

­– Siihen (sovintoon) asti Will ja minä jatkamme yhdessä sitä, mitä olemme tehneet viimeiset 28 vuotta, ja sitä kutsutaan elämäksi. Kiitos, että kuuntelitte, hän päättää kannanottonsa.

Will Smith pyysi julkisesti anteeksi Rockilta ja Academy of Motion Picture Arts & Sciencesilta tapahtuman jälkeen antamassaan lausunnossa.

Akatemia kielsi rangaistuksena Smithin osallistumisen Oscar-gaalaan kymmenen vuoden ajaksi.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat