XL- ja XS-kokoiset ystävykset pukeutuivat samanlaisiin bikineihin osoittaakseen tärkeän asian: "Itsevarmuus on aina paras asuste"

6:44
Uima-asun koon valitseminen on yleensä haastavaa: moni valitsee liian ison asun tai väärän mallisen yläosan. Katso videolta ammattilaisen vinkit istuvan uima-asun hankintaan!

XL- ja XS-kokoiset ystävykset kuvasivat uimapukuvideon todistaakseen, että kaikki kehot näyttävät upeilta bikineissä.

Kaikki kehot näyttävät upeilta bikineissä. Somevaikuttajat Ashley Torres ja Kristina Zias päättivät todistaa väitteen oikeaksi. Kumpikin naisista jakaa kehopositiivista sisältöä Instagramissa.

"Koko ei ole muuta kuin numero"

Kaksikko päätti kuvata yhteisvideon, jolla he ovat pukeutuneet samanlaisiin uima-asuihin.

– Arvaa, mikä pilaa rantapäiväsi? Se, että vertaat itseäsi muihin, Kristina kirjoittaa.

– Ashley käyttää kokoa XS ja minä kokoa XL. Olin ennen epävarma rannalla ja vertasin itseäni ystäviini, jotka olivat minua pienempiä, mutta olen sittemmin tajunnut, että jokainen keho on rakentunut eri tavalla ja se on ok! Toivon, että muistat, että itsevarmuus on aina paras asuste, eikä koko ole muuta kuin numero.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Bikinivartaloita on kaiken muotoisia ja -kokoisia"

Ashley kertoi Health-lehdelle, että teki videon ystävänsä kanssa, koska useimmat naiset uskovat edelleen virheellisesti, että tietyt uima-asut sopivat vain tietynlaisille ihmisille.

– Todellinen tavoite tässä oli näyttää, että bikinivartaloita on kaiken muotoisia ja -kokoisia. Ja loppujen lopuksi itsevarmuus on paras asusteemme, hän sanoo.

Kristina haluaisi rohkaista naisia pukeutumaan miten vain he haluavatkaan.

– Halusimme rikkoa epävarmuudet ja näyttää, ettei koko määritä kauneutta, hän sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja