Chelsean saksalaisluotsi katkaisi toimittajan kysymyksen toistuvasti – "Lopeta lukeminen"

Chelsean päävalmentajaksi tammikuussa PSG:stä saapunut Thomas Tuchel ei ollut kiinnostunut tiistain Mestarien liigan neljännesvälierän alla keskustelemaan heikkovireisen hyökkääjänsä Timo Wernerin tulevaisuudesta.

RB Leipzigissa maaleja liukuhihnalta viime kausina paukuttaneen Wernerin tuotanto on tyrehtynyt Lontoossa tyystin. Tämä on laittanut liikkelle jo huhuja hyökkääjän halusta palata Saksaan. 

– Olen lukenut huhuja Timo Werneriin liittyen. Olen lukenut, että hän ei ole tyytyväinen ja haluaisi palata Saksaan, toimittaja ehti aloittaa.

– Lopeta lukeminen, Tuchel keskeytti kysmyksen.

Hämilleen mennyt toimittaja kertoi lukeneensa huhusta nyt kahdesti, mutta Tuchel ei antanut tälle mahdollisuutta jatkaa.

– Lopeta lukeminen. Mitä sinä oikein luet? Lue mieluummin kirja, se on parempi, Tuchel nauroi.

Toimittaja ehdotti, että voisi lukea kirjan Timo Werneristä.

– Kirjaa Timo Werneristä ei ole olemassa, joten lue joku muu kirja. Niin on parempi, Tuchel jatkoi.

25-vuotiaan Wernerin maaliton putki Valioliigassa on venynyt nyt viiden ottelun mittaiseksi. Päävalmentaja ei ole kuitenkaan lainkaan huolissaan.

– Minusta Timon ei tarvitse olla lainkaan turhautunut, sillä hän pelasi loistavasti Liverpoolia vastaan. Se saattoi jopa olla hänen paras pelinsä sen jälkeen, kun saavuin tänne, Tuchel sanoi.

Chelsea kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa keskiviikkoiltana Atletico Madridin. Lontoolaiset voittivat avausosan Olivier Giroud'n maalilla 1-0.

C More Sport 1 näyttää ottelun kello 21.55 alkaen. Studiolähetys käynnistyy kello 21.00. 


Lue myös:

    Uusimmat