Petri Pasanen oli Italiassa, kun vastaan iski yhtäkkiä Ronaldo – "Ihan käsittämätön hetki"

Entinen jalkapalloilija Petri Pasanen kohtasi vuosituhannen vaihteessa brasilialaislegenda Ronaldon sangen yllättäen. Nykyisin C Moren studioisäntänä toimiva Pasanen kertoi kokemuksestaan tiistai-iltana.

Pasanen oli ennen Alankomaihin Ajaxin riveihin suuntaamistaan keväällä 2000 harjoittelemassa Italiassa Inter Milanin nuorten joukkueen kanssa.

Pasasen mukaan puolustajalegenda Franco Baresin veli, Milanin nuoria valmentanut Giuseppe, tuli viikon puolivälissä kertomaan, että edessä olisi harjoitusottelu Interin ykkösjoukkuetta vastaan. Peli toimisi ykkösjoukkueelle valmistautumisena viikonlopun kilpailulliseen otteluun. 

– Hän kysyi minulta, olenko ikinä pelannut kolmen linjassa. Sanoin, että en ole pelannut, mutta eihän se ole mikään ongelma, Pasanen kertasi.

– Hän sanoi, että olet keskellä, Ronaldo tulee sinua vastaan siihen.

Pasanen muisti, miten hän oli seurannut Ronaldon otteita 1990-luvulla.

– Olin treeneissä kolmen alakerrassa ja yhtäkkiä hän juoksi minun edessäni. Olin, että tuossa se oikeasti on. Ihan käsittämätön hetki.

Miten kohtaaminen meni ja millaisia tuntemuksia Pasaselle sen aikana tuli? Kuuntele tarina ylälaidan videolta, jolla myös Mikael Forssell kertoo Ronaldo-muistoistaan.

Lue myös:

    Uusimmat