Cristiano Ronaldon ihmetemppu ällistyttää – sosiaalinen media räjähti: "Ihmiset eivät lennä"

Cristiano Ronaldon Juventus kaatoi keskiviikon Serie A:n ottelussa Sampdorian 2-1 numeroin. Portugalilaistähden iskemä voitto-osuma sai jalkapallomaailman haukkomaan henkeään.

Ronaldon otsa oli 2,65 metrin korkeudessa, kun hän puski pallon verkkoon. Hänen jalkansa olivat 71 sentin korkeudessa ja hän pysyi ilmassa 1,5 sekuntia, jotta sai ajoituksensa osumaan kohdalleen.

– En voi uskoa, että olin niin kauan ilmassa, Ronaldo sanoi Daily Mailin mukaan ottelun jälkeen.

Portugalilaisen osuma sai suitsutusta molempien joukkueiden päävalmentajilta.

– Ajattelin vain, että helvetti, mikä maali! Sanon helvetti, koska mikään hillitympi sano ei tekisi osumalle oikeutta, Juventus-luotsi Maurizio Sarri sanoi.

Leicesterin Valioliigan mestariksi aiemmin johdattanut ja nykyään Sampdoriaa luotsaava Claudio Ranieri oli samoilla linjoilla kollegansa kanssa.

– Ronaldo teki jotain, joka oli suoraan NBA:sta. Hän oli ilmassa puolitoista tuntia. Emme voi tehdä muuta kuin onnitella häntä ja jatkaa eteenpäin, Ranieri totesi.

Sosiaalinen media täyttyi kommenteista, joissa ylistettiin Ronaldon ilmalentoa. Yksi yleisimmistä toteamuksista oli se, että ihmiset eivät lennä. Näin totesi myös urheilusivusto Bleacher Report.

Ronaldo on pelannut tällä kaudella Juventuksen paidassa 14 Serie A:n ottelua, joissa on syntynyt kymmenen maalia. Juventus on 17 pelatun ottelun jälkeen sarjan kärjessä 42 pisteellä kolme pistettä edellä yhden ottelun vähemmän pelannutta Interiä.

Lue myös:

    Uusimmat