Cheekin Spotify-sivulle ilmestyi uusi kappale – myös Nylon Beatin ja Mamban nimissä julkaistu yhtyeille epätyypillistä musiikkia

2:00
Cheek kertoi Leijonien kultajuhlissa 2019 lapsuuden lätkäkorttiharrastuksestaan: "Perhana, joku varasti ne"

Cheekin Spotify-sivuille julkaistiin viime yönä uusi single.

Vuonna 2018 uransa lopettaneen rap-artisti Cheekin eli Jare Tiihosen Spotify-sivulle julkaistiin viime yönä uusi kappale.

Cheekin nimissä julkaistu Cow-niminen single kestää reilut kaksi minuuttia ja on niin kutsuttu instrumentaalikappale, eli siinä ei lauleta lainkaan. Kappaleen kansikuvana komeilee lehmä.

Samankaltaiset instrumentaalikappaleet on julkaistu torstain ja perjantain välisenä yönä myös pop-duo Nylon Beatin sekä Mamba-yhtyeen Spotify-sivuille.

Nylon Beatin Spotify-sivuilla on julkaistu viimeisten parin kuukauden aikana lukuisia kappaleita, jotka eivät vaikuta olevan yhtyeen omia.

Tiihonen kertoi alkuvuonna Taakka-podcastissa, että hänelle on tarjottu paluukeikasta peräti kaksi miljoonaa euroa. Ex-räppäri kuitenkin sanoi, että esiintymisen lopettaminen oli periaatepäätös.

– Se on periaateasia enemmän kuin fiilis-asia. Tämä on minulle periaatepäätös. Se antaa erilaisen kulman, hän kertoi.

Nylon Beat -yhtye teki musiikkia ja keikkaili aktiivisesti vuodesta 1995 vuoteen 2003. Yhtye on heittänyt vuosien varrella muutamia comeback-keikkoja, muttei se ole kertonut julkaisevansa lähiaikoina uutta musiikkia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja