Miten pätkä Cheekin suosikkikappaletta päätyi Sexmanen albumille? Räppäri kertaa prosessia: "Loppu on historiaa"

Sexmane paljastaa, miten pätkä Cheekin suosikkikappaletta päätyi hänen albumilleen 3:01
Sexmane paljastaa, miten pätkä Cheekin suosikkikappaletta päätyi hänen albumilleen

Sexmane kertoi, miten pätkä Cheekin suosikkikappaletta päätyi hänen albumilleen.

Perjantaina 3. helmikuuta järjestetyssä Emma Gaalassa palkittiin viime vuoden parhaita musiikkialan menestyjiä. Yleisöäänten perusteella jaetun Vuoden kotimainen artisti 2022 -palkinnon lunasti itselleen räppäri Sexmane.

Sexmane julkaisi tammikuun alussa Sextape II -nimeä kantavan albumin, joka on keikkunut jo viikkojen ajan Spotifyn Suomen kuunnelluimpien albumien listan ykköspaikalla. Albumin kappale Äärirajoille II on saanut osakseen paljon huomiota, sillä siinä kuullaan pätkä uransa vuonna 2018 lopettaneen räppäri Cheekin eli Jare Tiihosen Äärirajoille-kappaletta.

– Kaikki voivat kuulla, että se on Jaren ääni. Se on otettu siitä alkuperäisestä biisistä, Sexmane kertoi MTV Uutisille Emma Gaalan punaisella matolla.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Sexmane sai idean Äärirajoille II -kappaleesta ja soitti sen tiimoilta Cheekille. Hän kertoi Cheekin pitäneen ajatuksesta, jonka jälkeen kaksikko kilautti alkuperäisen Äärirajoille-kappaleen tuottaneelle Antti Riihimäelle.

–Sitten [Riihimäki] hommasi meille Jaren vokaaleita, ja aloimme tuottamaan sitä uudestaan ja laitoimme pihalle, ja loppu on historiaa, Sexmane kertasi.

Katso Sexmanen koko haastattelu yllä olevalta videolta!



Lue myös:

    Uusimmat