Mainos

Cheekiin yhdistetty missikaunotar Beata Papp: Hiljaiset ja vakavat miehet eivät sovi minulle ollenkaan

7:48

Missikaunotar Beata Papp kertoo miesihanteestaan, sekä tulevaisuudensuunnitelmistaan.

Missikisoissa kymmenen parhaan joukkoon päässyt 22-vuotias kaunotar Beata Papp kertoi keskiviikkona 11. huhtikuuta Mionetton Proseccon järjestämässä tilaisuudessa tuoreimmat kuulumisensa.

Seiska-lehdessä Cheekkin eli Jare Tiihoseen yhdistetty kaunotar ei kommentoi mitään räppäriin liittyvää, mutta kertoo olevansa sinkku.

– Olen sinkku. Jääkiekkoilijat eivät ole vielä ottaneet minuun yhteyttä. Olisihan se aika kliseistä, jos sellaisen ottaisin, kun olen itse missi. En tiedä saa nähdä, kaunotar kertoo.

Myös taitoluistelussa menestynyt tuleva urheilutoimittaja haluaa rinnalleen erityisesti hauskan miehen.

– Pitää olla rento ja intohimoinen ja valmis tekemään töitä unelmiensa eteen. Hauska. Moni suomalainen mies on aika hiljainen ja vakava, mikä ei sovi minulle ollenkaan, Papp kuvailee.

"En tällä hetkellä tykkää minun julkisuudenkuvasta"

Toimittajantöihin tähtäävä nainen kertoo haluavansa muuttaa omaa julkisuuskuvaansa.

– En tällä hetkellä tykkää minun julkisuudenkuvasta. Tuntuu, että se ei vastaa minua millainen oikeasti olen. Ihmiset luulevat, että olen todella pinnallinen ja mielestäni en ole. Toisaalta kun katson Instagramia, niin kyllähän minä laitan sinne vain sellaisia kuvia, missä olen tällättynä, mutta 90 prosenttia ajasta olen kuitenkin ilman meikkiä ja lenkkareissa, nainen pohtii.

Ensi viikolla synttäreitä Espanjassa juhlistava kaunotar aikoo myös matkustaa kotiseuduilleen Vancouveriin tapamaan isäänsä ja sisariaan. Kotiseudun ystävät eivät tiedä kaunottaren julkkiselämästä Suomessa.

– Mielestäni tekee hyvää itselleni lähteä tästä kuplasta pois, että saa sitä perspektiiviä, kuinka pieni tämä juttu oikeasti on, nainen miettii.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.