Bachelorette-Jenny treffiohjelman kuvauksista: "Olen nähnyt painajaisia siitä, että kukaan ei ole hakenut"

Seurapiiritähdet iloitsee kesäjuhlien avajaisissa 0:36

Suomen ensimmäinen bachelorette Jenny Helenius toivoo löytävänsä normaalin ja järkevän miehen.

VIDEOLLA: Seurapiiritähdet Kesäterassin avajaisissa!

Rakkautta etsivään tosi-tv-ohjelmaan osallistuva Jenny Helenius kertoo saavansa paljon treffipyyntöjä sosiaalisen median kautta.

Bachelor-ohjelmassa mukana ollut nainen oli itse etsimässä tosirakkautta. Nyt hän haluaa tarjota saman mahdollisuuden Bachelorette-ohjelman kautta tuleville kosijoille.

– Jos siellä on yksikin mies, joka on niin tosissaan kuin minä olin, niin haluan antaa niille sen mahdollisuuden. Olen sanonut kiltisti ei kaikille treffikutsuille, Helenius kertoo.

Toimistopäällikkönä suomalaisessa teknologiafirmassa työskentelevä kaunotar kertoo pelkäävänsä, ettei kukaan halua osallistua ohjelmaan.

– Olen nähnyt painajaisia siitä, että kukaan ei ole hakenut ohjelmaan ja saan soiton tuotantoyhtiöltä, että anteeksi, sinulle ei ole miehiä, Helenius naurahtaa.

"Toivon, että mukaan tulee järkeviä ja normaaleja miehiä"

Nainen toivoo löytävänsä miehiä, jotka eivät ole vain julkisuuden perässä.

– Jos siellä on vain sellaisia julkisuudenhakuisia miehiä, niin se tuntuisi siltä, että pitää esittää koko kuvaukset läpi. Se ei ole kuitenkaan se mitä itse olen ja mitä haluan mieheltäni.

Kaunotar luettelee toivemiehensä suosikkipiirteet.

– Toivon, että mukaan tulee järkeviä ja normaaleja miehiä. Ja joku jonka kanssa kemiat kohtaisi. Mielellään myös komea ja hauska mies, nainen kuvailee.

Helenius kertoi kuulumisistaan Kauppatorin kesäterassin avajaisissa 3. heinäkuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat