Tallia vaihtanut F1-kuski ylisti ensikokemusta - "Unelmani toteutui, tunsin oloni heti hyväksi"

McLaren-tallin autosta ensikokemukset Abu Dhabin rengastesteissä keskiviikkona saanut Carlos Sainz kertoi päivän olleen hänelle kuin unelmien täyttymys.

Ylälaidan videolla Kimi Räikkösen ensimmäiset metrit Sauberilla.

Renault'lla kuluneen kauden kilpaillut Sainz urakoi McLarenilla kaikkiaan 150 kierrosta Yas Marinan radalla. Espanjalainen kertoi päivän täyttäneen hänen kaikki odotuksensa.

- Kun lähdin varikkopilttuusta ensimmäisen kerran McLarenin kuljettajana, se oli unelmieni täyttymys. Ensimmäinen ajojakso radalla tuntui erittäin hyvältä. Minun on sanottava, että päivä sujui erittäin suoraviivaisesti, Sainz kommentoi.

- Talli sai minut tuntemaan itseni tervetulleeksi heti ensimmäisestä päivästä ja ensikierroksesta lähtien. Olen kiitollinen siitä, että he tarjosivat minulle näin luotettavan auton, jolla kykenin aloittamaan uuden luvun urallani.

McLaren haukkui kolme kautta Hondan moottoreita ja syytti sitä heikosta suorituskyvystään, mutta tämä kausi ja Renault'n moottorit osoittivat, että auton rungossa riittää kehitettävää. Sainzin käteen auto ainakin tuntui hyvältä.

- Nautin joka kierroksesta. Tuntuma oli hyvä ja pääsimme päättämään kauden parhaalla mahdollisella tavalla. Tunsin oloni autossa välittömästi hyväksi. Tietenkin yksityiskohtia voi aina parantaa, kuten penkkiä ja ajotyyliä, mutta heti ensikierroksesta lähtien minulla oli mahdollisuus totutella uusiin kontrolleihin ja toimintatapoihin. Tämä on ollut mahtavaa, Sainz hehkutti.

Lue myös:

    Uusimmat