Robert Kubicalla vahva testi Williamsilla - "Odotan innolla ensi kautta"

Williams-tallin autoa Abu Dhabin rengastesteissä keskiviikkona ajanut Robert Kubica kertoi olleensa tyytyväinen testipäivänsä sujumiseen.

Ylälaidan videolla Kimi Räikkösen ensimmäiset metrit Sauberilla.

Rallionnettomuudessa vuonna 2011 vaikeasti loukkaantunut Kubica palaa ensi kaudella Williamsilla formulasarjan kilpakuljettajaksi kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Puolalainen kertoi testipäivän olleen hyvää valmistelua tulevaa varten.

- Testin tähtäin oli Pirellin ensi kauden renkaissa, koska oli erittäin tärkeä ymmärtää, mitä eroja renkaissa on vai onko eroja ollenkaan. Tällä hetkellä testaamme erittäin kuumissa olosuhteissa, mutta talven testit ja kauden ensimmäiset kisat ovat olosuhteiltaan erilaisia, Kubica kommentoi.

- Tämä oli minulle hyvä tilaisuus päästä taas autoon ja käydä läpi erilaisia renkaita, mutta se antoi myös mahdollisuuden lämmitellä lihaksia, ennen kuin lähdemme taas lataamaan akkuja, Kubica jatkoi.

Williamsin testikuskina tämän kauden toiminut puolalainen kertoi yhteistyön ensi kauden tallitoverinsa George Russellin kanssa käynnistyneen hyvissä merkeissä.

- Edessä on pitkä talvi ja käytämme sen valmistautumiseen ensi kautta varten. Työskentely Georgen kanssa toimi hyvin. Hän on erittäin mukava kaveri. Yhteistyömme toimii, mikä on erittäin tärkeää niin meille kuin tallillekin. Kokonaisuutena testipäivä sujui hyvin, ja odotan jo innolla ensi kautta, Kubica summasi.


Lue myös:

    Uusimmat