Catherine ei ole ainoa tyyliniekka – kopioi Pippa Middletonin valloittava look!

Pippa Middletonin tyylivinkit kiinnostavat muotitietoisia ympäri maailman. Kopioi neidon tyylin kulmakivet!

Pippa Middleton seuraa sisarensa, herttuatar Catherinen, maanläheistä tyyliä julkisissa esiintymisissä. Kumpikin on bongattu useita kertoja edullisissa vaatteissa, jotka eivät ole huippusuunnittelijoiden tuotoksia.

Sekä Middleton että herttuatar ovat hankkineet vaatteita esimerkiksi Hobbs-ketjusta. Toisaalta tämänkin ketjun neulepuseroista saa pulittaa noin sata euroa. Barack ja Michelle Obamaa neito saapui tapaamaan Reiss-merkin 220 euron mekossa.

Median lisäksi Middletonin tyylivinkit uppoavat suureen yleisöön kuin häkä. Erikoista kyllä esimerkiksi räikeästä tyylistään tunnettu Lady Gaga on kehunut Pippan tyyliä herttuatar Catherinen häissä, kertoo Marie Claire lehti.

– Kate näytti häissä upealta, mutta minusta hänen siskonsa Pippa tihkui tyylikkyyttä, Gaga kuvaili Daily Mailille.

Middleton on päässyt lehtiin paitsi juhlatyylinsä ja täydelliseksi huhutun takapuolensa vuoksi, myös poistuessaan kuntosalilta 200 euron Edie-merkin kengissä ja 960 euron Aspinal of London Marylebone -laukku kainalossaan. Kaikki neidon valinnat kiinnostavat muotilehtiä: prinssi Georgen ristiäisten aikaan In style -lehti uutisoi Middletonin "uudesta suosikista", Milli Millu’s -merkin Milan-laukusta. Myös naisen käyttämät viitat ovat päässeet otsikoihin – Middleton on bongattu Leon Maxin suunnittelemissa beigessä ja mustassa viitassa.

Pippa Middletonin tyylin kulmakivet

– Hyvin istuva jakku ainakin mustana ja beigenä

– Sulkakoristeinen juhlahattu useissa eri väreissä

– Villainen viitta

– Pieni clutch-laukku useissa eri väreissä

– Suurempi, laadukas nahkalaukku useissa eri väreissä

– Reisipituiset hameet

– Korkeat korot

– Klassinen hiusmalli

– Ihastuttava hymy!

Katso kuvat Middletonin tyylistä!

Arkityyliä

Juhlatyyliä


Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat