Pippa Middletonilla tätimäinen tyyli Wimbledonissa – kuvat

Pippa Middleton seurasi tennistä heti Wimbledonin avauspäivänä.

Cambridgen herttuatar Catherinen sisko Pippa Middleton on suuri tenniksen ystävä. Kirjankin julkaissut Middleton onkin usein kirjoittanut aiheesta kolumneja Vanity Fair -lehdelle. Eipä siis ole ihme, että kaunotar oli Wimbledonissa seuraamassa kilpailua heti ensimmäisenä päivänä. Kuninkaallisesta katsomosta peliä seurannut Pippa oli paikalla yhdessä veljensä Jamesin kanssa.

Yleensä trendikkään nuorekkaasti pukeutuva Pippa yllätti tätimäisellä ja asuvalinnallaan. Siniseen mekkoon ja jakkuun pukeutuneella nuorella naisella on upea vartalo, mutta asu ei tuonut Pippan parhaita puolia esiin. Kyseinen Sandron asu on aiemmin nähty muun muassa näyttelijä Kelly Brookin yllä.

Ironista kyllä, Pippa edusti myös lauantaisissa seurapiirihäissä kauniissa mustavalkoisessa mekossa ( alhaalla kuvassa oikealla), joka on aiemmin nähty myös Brookin yllä. Yleensä Pippa on totuttu näkemään muun muassa näyttävissä printtimekoissa.

Daily Mail -lehden tietojen mukaan Pippa edusti suurimman osan ajasta aurinkolasit silmillä ja viikonloppuna seurapiirihäissä edustaneen kaunottaren kasvoilta paistoi väsymys.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat