Carolinan päävalmentaja paljasti lähettäneensä Sebastian Aholle videon itkevästä pojastaan – "Katso, mitä sinä oikein aiheutit kotonani"

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho oli viime kesänä rajoitettu vapaa agentti. Suomalaishyökkääjä hyväksyi Montreal Canadiensin offer sheet -tarjouksen, joka sai Hurricanes-fanit hetkeksi hämilleen.

Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind’Amour on nyt kertonut Sportsnetin haastattelussa Ahon ratkaisun jälkeisistä reaktioista.

Brind’Amourin mukaan oli itsestään selvää, että Hurricanes vastaa tarjoukseen ja pitää Ahon Carolinassa. Seurajohdossa mietittiin ainoastaan sitä, minkälaisella aikataululla asia virallistetaan.

Offer sheet -tarjouksia nähdään kuitenkin niin harvoin, että kaikki fanit eivät olleet perillä sen merkityksestä – ja yksi heistä oli päävalmentajan nuori poika.

– Kun uutinen (Montrealin tarjouksesta) tuli julki, ihmiset luulivat hänen (Ahon) lähtevän. Minun nyt 8-vuotias poikani, joka on Ahon suurin fani, itki silmät päästään. Minun piti kertoa hänelle sitten asiasta.

– Itse asiassa lähetin videon siitä Seabassille (Aho) ja sanoin: "Katso, mitä sinä oikein aiheutit minun kotonani." 

Brind’Amour kertoi tapahtuneen hymyssä suin ja sai muut videopuhelussa mukana olleet nauramaan.

Lue myös:

    Uusimmat