Carlos Sainz vanhempi hämmentää Ferrarin kuljettajasoppaa, uskoo nopeisiin päätöksiin – "Minä voin ainoastaan rohkaista häntä toimimaan niin"

F1-asiantuntijalle Vettelin lähtö Ferrarilta tuli tietynlaisena sokkina – korvaaja saatetaan julkistaa piankin 5:14
C Moren asiantuntija Toni Vilander spekuloi Sebastian Vettelin päätöksellä tuoreeltaan MTV Uutiset Livessä.

Rallin kaksinkertainen maailmanmestari Carlos Sainz on ottanut kantaa poikansa Carlos Sainz nuoremman sopimustilanteeseen. McLarenin sopimuskuljettaja Sainz on vahvasti tyrkyllä Sebastian Vettelin korvaajaksi ensi kaudelle Ferrarin F1-tiimissä.


Ferrarin F1-talli ja Sebastian Vettel ilmoittivat tiistaina, ettei saksalainen jatka tallissa vuoden 2020 jälkeen. Arvailut Vettelin seuraajasta käynnistyivät välittömästi, ja eri mediat kertoivat jo varmana tietona McLarenin Carlos Sainzin ajavan Ferrarilla vuodesta 2021 eteenpäin.

Asiaan on ottanut kantaa myös McLaren-kuskin isä, rallin maailmanmestari Carlos Sainz vanhempi. Hän arvelee, että päätöksiä Vettelin seuraajasta tehdään mahdollisimman nopeasti.

– On selvää, että asiat tapahtuvat nopeasti, tallit eivät odottele kauden alkua, koska ei edes ole sataprosenttisen varmaa, että tällä kaudella ajetaan, Sainz sanoi Movistar+:lle.

Sainz ei paljasta poikansa suunnitelmia. Sainz nuorempi on tyytyväinen McLarenilla, mutta tilanteet vaihtelevat. Hän toivoo tilanteen selviävän nopeasti.

– Emme voi elää paria kuukautta näiden huhujen ja tarinoiden keskellä.

Sainz uskoo, että hänen poikansa olisi valmis kilvoittelemaan Ferrarin Charles Leclercin kanssa, jos sopimus italialaistallin kanssa syntyy.

– Joko jäät paikoillesi tai otat askeleita. Hänen isänään minusta näyttää siltä, että hänellä on kunnianhimoa parantaa jatkuvasti ja ottaa askeleita eteenpäin, Sainz sanoo.

– Sen täytyy olla jokaisen kilpaurheilijan filosofia. Minä voin ainoastaan rohkaista häntä toimimaan niin.

Lue myös:

    Uusimmat