F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Carlos Sainz ei kadu Ferrari-siirtoaan – "Pitää muistaa viime kausi"

0:26
Videolla kuvaa Italian GP:n toisista harjoituksista.

Espanjalaiskuljettaja Carlos Sainz siirtyy tämän kauden jälkeen McLarenilta Ferrarille. Sainz palkattiin Sebastian Vettelin korvaajaksi jo keväällä. Tällä hetkellä Ferrari kyntää syvällä suossa, kun taas McLaren on osoittanut erittäin lupaavia merkkejä paremmasta huomisesta. Sainz ei kuitenkaan kadu siirtoa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 4.-6.9.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ferrari ja Sainz allekirjoittivat kahden vuoden mittaisen sopimuksen. Hän muodostaa kuljettajaparin tallissa jatkavan Charles Leclercin kanssa.

Italian GP -viikonlopun yhteydessä Sainzilta kysyttiin, että onko hän yhtään huolissaan tulevasta siirrostaan – Ferrarin nykyisten ongelmien takia.

– Olen 100-prosenttisen luottavainen Ferrarin väkeen ja siihen, mitä he pystyvät tekemään tulevaisuudessa. Pitää kuitenkin muistaa viime kausi ja se, miten he ottivat seitsemän paalupaikkaa. Tallissa tiedetään, että miten hyviä autoja rakennetaan, Sainz sanoo.

26-vuotias espanjalainen on enemmänkin huolissaan nykyhetkestä.

– Se, mikä saa minut hermostumaan, on se, että olen menettänyt 30 pistettä niin, ettei minulla ole ollut osaa eikä arpaa siihen. Se on se, mikä minua mietityttää ja mikä on mielessäni, kun menen nukkumaan. ”Miten helkutissa olen menettänyt noin paljon pisteitä ja mitä minulle oikein tapahtuu?” Sainz murisi, viitaten kokemiinsa teknisiin ongelmiin.

Sainz ei päässyt ollenkaan radalle viime viikonlopun Belgian kisassa, kun hänen McLareninsa pakoputki oli ”irrallaan” autosta.

– Mutta ei, olen täysin luottavainen Ferrariin. En voisi olla innostuneempi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja