Carlos lähetti saman viestin 247 Nicole-nimiselle naiselle – yllättävät seuraukset: "En odottanut, että tästä tulisi näin iso juttu"

Kun Carlos Zetina ei saanut yhteyttä tapaamaansa Nicole-nimiseen naiseen, hän lähetti viestin jokaiselle oppilaitoksensa Nicolelle. Yhteensä 247 naisen saama viesti johti yllättäviin seurauksiin!

Muista kuitenkin sammuttaa sähköpostisi välillä – videolla esitellään siihen hyvä syy!

Kaikki alkoi, kun Carlos Zetina tapasi kiinnostavan naisen. Kanadalaisessa Calgaryn yliopistossa opiskeleva Zetina jutteli Nicole-nimisen naisen kanssa kampuksen baarissa, ja saattoi tämän myös kotiin.

Nicole antoi Zetinalle puhelinnumeronsa. Se ei kuitenkaan toiminut.

Päätti lähettää viestin koulun jokaiselle Nicolelle

Zetina ei luovuttanut, kertoo Huffington Post. Mies tiesi, että Nicole on hänen kanssaan samassa yliopistossa, joten Zetina päätti lähettää viestin jokaiselle naiselle, jonka nimi oli Nicole, tai jokin muunnos tästä.

Heitä oli 247 kappaletta. 

Tapaus ei ole ainoa laatuaan: Tinderissä väärään suuntaan pyyhkäissyt mies massaviestitti Claudia-nimisille naisille löytääkseen sen yhden Claudian, jonka hylkäsi vahingossa!

Zetina ilmeisesti sai kaikkien sähköpostiosoitteet kirjoittamalla viestikenttään "Nicole", jolloin sähköpostijärjestelmä ehdotti hänelle kaikkia nimen sisältäviä osoitteita.

Mies kertoo lähettäneensä viestin, koska ei halunnut naisen ajattelevan, että hän on mies, joka ei tekstaa takaisin tapaamisen jälkeen.

Osa Nicoleista uskoi, että Zetina oli saanut väärän numeron aivan tarkoituksella. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Nicolet alkoivat viestitellä ja sopivat tapaamisen!

Viestin saaneet Nicolet alkoivat pian viestitellä keskenään.

– Joku vastasi pelkästään Nicoleille sanoen "pitäisikö meidän kaikkien sanoa olevamme hänen Nicolensa, siis kaikkien 250 kappaleen?". Siitä se sitten lähti, Nicole Macmillan sanoo.

Idea siirtyi pian sosiaaliseen mediaan. Itsekin viestin saanut Nicole DuGraye perusti Facebook-ryhmän ja antoi sille nimeksi "Nicole From Last Night", suom. "eilisillan Nicole".

Pian 80 Nicolea sopi tapaamisesta paikallisessa baarissa.

Nicolet tapaamassa toisiaan. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Se oli friikkiä, koska ilmaannuimme kaikki drinkeille ja näytimme oudolla tavalla samalta. Se oli hyvin outoa, paikalla ollut Nicolette Little sanoo.

"Aito" Nicole löytyi

Myös alkuperäinen Nicole löytyi lopulta. Hän oli vaihto-oppilas, jota Zetinan viesti ei edes ollut tavoittanut!

Nicole Macmillan varmisti, ettei nainen ollut antanut Zetinalle tahallaan väärää numeroa. Kun selvisi, että kyseessä oli aito virhe, hän yhdisti kaksikon. Pari saattoi viimein viestitellä.

– Aiomme tavata ehkä ensi viikolla. En tosiaan odottanut, että tästä tulisi näin iso juttu, Zetina sanoo.

Myös Nicole-ryhmä aikoo tavata "aidon" Nicolen myöhemmin. Moni naisista on onnellinen siitä, että on saanut paljon uusia ystäviä viestiketjun seurauksena!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja