Amatöörimoka Tinderissä – mies paikkasi virheensä lähettämällä sähköpostia kymmenille Claudia-nimisille naisille

Virheensä tajunnut nuorukainen teki kaikkensa löytääkseen kiinnostavan Tinder-naisen.

Deittisovellus Tinderiä käyttävät tietävät, että kumppaniehdokkaita selatessa sormi voi liikkua vähän turhankin vikkelään. Toisinaan tulee siis väkisinkin sorruttua amatöörimokaan ja "swaipattua" hyvältä vaikuttava ehdokas väärään suuntaan.

Näin kävi myös Hayden Moll -nimiselle nuorukaiselle, joka swaippasi Claudia Alley -nimisen naisen vasemmalle menettäen samalla mahdollisuuden matchiin. 

Tiesitkö? Tinderissä hyvältä vaikuttavan tyypin kuva "swaipataan" oikealle. Vasemmalle puolestaan huitaistaan ne henkilöt, joiden kanssa ei haluta tehdä lähempää tuttavuutta. Jos henkilöt huitaisevat toistensa kuvat oikealle, syntyy match ja pari voi alkaa keskustella keskenään.

LUE MYÖS: Tinderin perustaja paljastaa: Tärkein toiminto keksittiin vahingossa – vaati vain kuuman suihkun

Yli 40 Claudiaa sai viestin

Moll katui mokaansa välittömästi, mutta päätti tehdä kaikkensa löytääkseen salaperäisen naisen. Nuori mies lähettikin sähköpostia kaikille Missourin yliopiston Claudia-nimisille naisille, joita lopulta oli yli 40.

Moll selitti sähköpostissaan virheestään, ja kuvailee havittelemansa Claudian profiilia.

– Ikä hänen nimensä vieressä oli 20, mutta profiilissaan hän kertoo olevansa oikeasti 18, eikä hän tiennyt, miten muuttaa sitä. Kuvissaan hän oli ystäviensä ja äitinsä kanssa. Hän kertoo profiilissaan, että jotkut hänen ystävistään ovat sinkkuja, ja on ok, jos joku pitää heistä enemmän, mutta hänen äitiään he eivät saisi valita (tämä nauratti minua, muuten), Moll kirjoitti sähköpostissa.

Oikea Claudia löytyi

Moll pyysi kuvailuun osuvaa Claudiaa lähettämään viestin takaisin, ja kertomaan swaippaisiko hän miehen oikealle vai vasemmalle. Jos oikea Claudia haluaisi, Moll voisi viedä tämän donitseille.

Operaatio tuotti tulosta, ja Moll kertoo Metro-sivustolle löytäneensä oikean Claudian. Kyseinen nuori nainen myös jakoi tarinan Twitterissä ansaiten sille yli 160 000 tykkäystä. Naisen jakamasta kuvakaappauksista käy ilmi, että Mollin viesti todella on lähetetty kymmenille ihmisille.

"Tämä tyyppi lähetti sähköpostia kirjaimellisesti kaikille Claudioille Missouri Statessa löytääkseen minut Tinderistä." Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pari on naureskellut tarinan saamalle huomiolle, ja aikoo käydä syömässä donitsit piakkoin yhdessä.

LISÄYS 25.1. klo 08.24: Lisätty tietoa Tinderin toiminnasta.

Lähteet: Metro, Twitter

***

2:38

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.