Mainos

Caritan suunnitelma: Paraistentie

Tässä asunnossa avautuu heti sisään tullessa valoisa ja tilava olohuone upeine näköalaikkunoineen. Sisustus on toteutettu hyvin vaaleilla ja kevyillä huonekaluilla ja vaalean sävyistä puumateriaalia on käytetty paljon, mm Lundian avohyllyjä.

Kirjahyllyt antavat kuitenkin hieman sekavan yleisilmeen, ja siksi niitä kannatta vähentää ainakin olohuoneessa. Kun kirjahyllyt on poistettu voidaan olohuoneen seinille ripustaa muutamia tauluja. Istuinryhmää suurennettiin ottamalla lisätilaa eteisestä oleskelu käyttöön ja näin saatiin sinne mahtumaan myös uusi nojatuoli. Olohuoneen tekstiileihin otetaan värisävy verhoista, jotka ovat vaalean vihreät ja lattialle laitetaan harmaa pehmeä matto. Korkeiden kirjahyllyjen tilalle sijoitettiin matala valkoinen lipasto ja sen yläpuolelle asukkaan kaunis kiinalainen tekstiilitaulu.

Huoneisto kokonaisuudessaan on hyvässä kunnossa, mutta kuitenkin märkätilat kaipasivat hieman kohennusta. Vaihdoin pesutiloihin sekä ylä- että alakaapit ja toin sinne myös uudet altaat. Märkätiloissa tehtävät muutokset olivatkin ainoat kunnon remontit koko asunnossa.

Huoneiston kolmelle pikkuhuoneelle saatiin stailaamalla uusi ilme. Suurin muutos tuli työhuoneeseen. Siitä tehtiin lastenhuone, sillä oletan, että lapsiperheet tulevat olemaan kiinnostuneita tästä asunnosta. Sisustin työhuoneen lasten sängyllä ja värikkäillä lasten huonekaluilla ja leluilla, tämä huone on nyt asunnon väripilkku.

Makuuhuoneessa siirrettiin sänky taustaseinälle, sillä tavoin huoneeseen saatiin enemmän vapaata tilaa ja helpotettiin kulkemista huoneessa. Matala lipasto vaihtoi paikkaa sängyn kanssa. Värit sängyn tyynyihin valittiin hauskoista naivistisista maalauksista, jotka nyt roikkuvat sängyn yläpuolella. Tv-huoneeseen tuli ainoana lisänä uusi rahi.

Asuntoon kuuluu kaksi isoa lasitettua terassia. Toiseen mahtuu mainiosti iso ruokapöytä, missä voi ruokailla varhain keväästä myöhään syksyyn. Tämä on selvä lisäetu, koska asunnossa ei ole erikseen tilaa ruokapöydälle. Toisesta terassista sisustettiin yhdistetty ”teehetki-nurkkaus” ja kuntoilutila. Sinne tuotiin pari mukavaa tuolia ja pieni pöytä, ja lisäksi saatiin riittävästi tilaa myös kuntopyörälle. Terassien lattiat peitettiin puuritilöillä ja näin saatiin kauniilla puulattialla luotua mukava ja lämminhenkinen tunnelma terassitiloihin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.