Cameron Diaz tekee paluun valkokankaalle – tieto paljastui hauskalla tavalla

Cameron Diaz palaa valkokankaalle Netflixin toimintakomediassa. 

Näyttelijä Cameron Diaz, 49, on viettänyt pian kahdeksan vuotta hiljaiseloa näyttelemisestä. Tähti on viime aioina keskittynyt perhe-elämäänsä yhdessä aviomiehensä Benji Maddenin ja lapsensa Raddixin kanssa. Hän ei ole kommentoinut julkisuudessa huhuja aikooko palata takaisin parrasvaloihin.

Internetkansa kuitenkin sekosi, koska Jamie Foxx teki yllätyspaljastuksen omalla Instagram-tilillään. Diaz ja Foxx on kiinnitetty Netflixin tuottamaan toimintakomediaan, jonka nimi on ironisesti Back in Action, Takaisin toimintaan. Foxx julkaisi uutisen jakamalla omilla somekanavillaan puhelutallenteen, jossa hän puhuu aiheesta Diazin kanssa: 

Jos julkaisu ei näy, näet sen tästä

– Cameron, toivon, ettet ole vihainen kun nauhoitin tämän, mutta nyt ei ole enää paluuta. Piti soittaa yhdelle kaikkien aikojen parhaista saadakseen takaisin toisen kaikkien aikojen parhaista. Cameron Diaz ja minä olemme takaisin toiminnassa – uusin elokuvamme Netflixissä. Tuotanto alkaa myöhemmin tänä vuonna, Foxx taustoittaa julkaisuaan. 

– Olen niin ahdistunut juuri nyt. Olen jännittynyt, mutten tiedä miten tehdä tämä, Diaz vastaa Foxxille tallenteella. 

Myöhemmin linjoille ilmestyy yllättäen Tom Brady ja Diaz hämmentyy huomattavasti. Seuraajat sekosivat nähtyään Foxxin päivityksen aiheesta.

– Tämä on eeppistä, kommentoi Chelsea Heat

– He ovat molemmat liian hyviä jäädäkseen eläkkeelle, Jessica More kommentoi. 

– Tämä on mahtavaa. Jamie ja Tom auttavat Diazin pois eläkkeeltä, yksi seuraajista veisteli julkaisussa.

Back in Action ilmestyy suoratoistojätti Netflixissä, mutta tarkempaa julkaisuajankohtaa ei ole kerrottu julkisuuteen. 

Cameron Diaz on aiemminkin työskennelleyt Jamie Foxxin kanssa. Hänen viimeisin näyttelijäsuorituksensa on musikaalikomediasta Annie, joka ilmestyi vuonna 2014, ja Foxx oli hänen vastanäyttelijänsä. Parivaljakko tähditti myös urheiludraamaa Any Given Sundayta vuonna 1999. Tom Hardy, 44, taas on tullut tunnetuksi elokuvista Venom ja Legend.  

Artikkelia muokattu 3. heinäkuuta 2022 kello 18.47: Korjattu käännösvirhe artikkelista.

Artikkelia muokattu 4. heinäkuussa 2022 kello 11:40: Puheluun liittyi Tom Brady, ei Tom Hardy. 

Lue myös:

    Uusimmat