Guardians of the Galaxy -ohjaaja sai potkut – elokuvasarjan tähdet kommentoivat

Guardians of the Galaxy -ohjaaja sai potkut 0:45

James Gunn sai yllättäen lähteä Disneyn Guardians of the Galaxy -elokuvasarjan ohjaajanpallilta.

Disney antoi Guardians of the Galaxy -elokuvien ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastanneelle James Gunnille potkut, kun tämän kymmenen vuotta vanhoja twiittejä alkoi nousta julkisuuteen. Julkisuuteen kaivettiin esiin ohjaajan twiittejä, joissa hän vitsaili raiskauksella ja pedofilialla.

Gunn ohjasi ja käsikirjoitti Marvelin elokuvauniversumiin kuuluvat elokuvat Guardians of the Galaxy ja Guardians of the Galaxy vol. 2. Hänet oli nimitetty elokuvasarjan kolmannen osan ohjaajaksi, mutta pesti siirtyy nyt toisen ohjaajan käsiin. Disney omistaa oikeudet suurimpaan osaan Marvelin supersankareista.

Elokuvissa Drax-hahmoa esittävä Dave Bautista antoi Twitter-tilillään täyden tukensa potkut saaneelle ohjaajalle. Bautistan mukaan Gunn on rujoista vitseistään huolimatta kiltti ihminen.

– James Gunn on yksi kilteimpiä, välittävimpiä, hyvää tahtovimpia ihmisiä joita olen koskaan tavannut. Hän on hellä, mukava ja välittää syvästi ihmisistä sekä eläimistä. Hän on tehnyt virheitä, me kaikki olemme. En ole sujut sen kanssa, mitä hänelle tapahtuu tällä hetkellä, Bautista kirjoitti.

Lisäksi elokuvien päätähti Chris Pratt ja naispääosa Zoe Saldana kommentoivat tilannetta lyhyesti. Saldana sanoi kommentoivansa aihetta mahdollisesti myöhemmin ja Pratt tyytyi lainaamaan raamattua.

– "Tietäkää, rakkaat veljeni, että itse kunkin tulee olla herkkä kuulemaan, mutta hidas puhumaan ja hidas vihaan". Jaakob 1:19, Pratt twiittasi raamattua lainaten.

– En valehtele, tämä viikko on ollut haastava. Pysähdyn syventymään kaikkeen ennen, kuin puhun ohi suuni. Haluan kaikkien tietävän, että rakastan jokaista GOTG-perheen jäsentä. Tulen aina rakastamaan, Saldana totesi.

Lähde: JustJared

Lue myös:

    Uusimmat