Mainos

Byrokratia voi estää Stockmannin Lindex-kaupan

Tavaramerkkien rekisteröiminen Venäjällä saattaa olla mutkikasta. Stockmannin ostotarjouksen ehtona on, että Lindex-tavaramerkki voidaan rekisteröidä Venäjällä.

Stockmannin tavoittelema Lindex-kauppa saattaa Stockmannin toimitusjohtajan mukaan kaatua venäläisbyrokratiaan. Ostotarjouksen ehtona on, että Lindex-tavaramerkki voidaan rekisteröidä Venäjällä.

-Jos tavaramerkkiä ei saada rekisteröityä, tarjous voidaan vetää takaisin, Stockmannin toimitusjohtaja Hannu Penttilä sanoo ruotsalaisessa e24.se-verkkolehdessä.

Lindex

Tavaramerkkien rekisteröiminen Venäjällä saattaa olla mutkikasta, vaikka itse toimi on yksinkertainen. Esimerkiksi ruotsalainen vaateketju Hennes&Mauritz on joutunut Venäjällä pitkään oikeuskamppailuun tuotemerkistään.

Penttilä toivoo, että yhtiö saa varmuuden tavaramerkistä vielä neljän viikon aikana ennen tarjousajan umpeutumista. Hän ei kommentoi, millaisia ongelmia rekisteröinnissä saattaa tulla.

Kauppakonserni Stockmann kertoi eilen tekevänsä ostotarjouksen Lindexistä. Stockmann tarjoaa vaateketjusta noin 870 miljoonaa euroa. Lindexin hallitus on ilmoittanut liputtavansa tarjouksen puolesta.

(MTV3-STT)N

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.