Button: Hamilton kostaa Rosbergille Kanadassa

McLarenilla kolme vuotta Lewis Hamiltonin kuskiparina toiminut Jenson Button uskoo tulistuneen brittikuskin kostavan tallikaverilleen Nico Rosbergille jo Kanadan GP:ssä.

Mercedes-kaksikon välit leimahtivat liekkeihin viime viikonloppuna Monacossa, kun Hamilton syytti Rosbergia aika-ajon tahallisesta keskeyttämisestä viimeisellä ajominuutilla. Hamilton ei hyväksynyt Rosbergin anteeksipyyntöä ja totesi muun muassa, etteivät ystävinä pidetyt kuskit ole hänen mielestään ystäviä keskenään.

Kahden viikon päästä ajettavasta Montrealin osakilpailusta on tulossa Buttonin mukaan vaarallinen.

– On mielenkiintoista nähdä, miten asiat ovat muuttuneet lauantain tapauksen jälkeen. Teki Nico sen sitten tahallaan tai ei, Lewis ajattelee, että hän teki. Niin se menee, kun taistelee tallikaverin kanssa tiukasti maailmanmestaruudesta, Button sanoo Daily Star -lehdelle.

Hamilton näytti aika-ajojen jälkeen häkeltyneeltä, mutta Buttonin mukaan tämä saa sodankäynnistä vain lisäpotkua.

– Lewisin voittoputken katkaiseminen on todella auttanut Nicon kautta. Onko Lewis tarpeeksi vahva tullakseen takaisin? Uskon todella, että hän on, Button toteaa.

– Hän on aika tunteikas tyyppi ja tämä satutti häntä, mutta hän tulee takaisin vahvempana kuin koskaan. Uskon, että näette päättäväisen Lewisin seuraavassa kisassa. Hän rakastaa sitä rataa.

Buttonilla on asiasta omakohtaista kokemusta.

– Muistan, kun meillä oli hässäkkää radalla tai hänellä oli ongelmia tallin kanssa. Hän ajoi tosi huonon kisan ja oli aika suorapuheinen ja tunteikas siitä. Mutta sitten seuraavassa kisassa hän olisi voinut tuhota minut. Hän tuli takaisin vahvempana kuin koskaan, joten hermopelit eivät toimi häntä vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat