Burgeriyrittäjä Akseli Herlevi ei ehdi syödä kotonaan – paljastaa ruokailutottumustensa olevan huonolla tolalla: "Juon lähinnä vettä"

Akseli Herlevi tunnetaan Naughty BRGR -ketjun perustajana. Syksyllä hänet nähdään yhtenä Suurin pudottaja Suomi -ohjelman kisaajista.

Top Chef Suomi -ohjelmassa menestynyt ja sittemmin burgeriyrittäjäksi alkanut Akseli Herlevi nähdään Suurin pudottaja Suomi -ohjelman kilpailijana.

Herlevin elämäntapoja on heikentänyt ensisijaisesti kiireinen arki. Herlevi haluaakin löytää ratkaisuja, jotka motivoivat liikkumaan ja sopivat hänen aikatauluihinsa.

–  Haluaisin niitä rutiineja. Olen aika paljon tien päällä. Haluaisin keinoja, joilla löytää tietynlaisen rytmin siihen, jonka avulla olisin energisempi ja söisin terveellisemmin useammin.

– Olen ammatiltani kokki, joten osaan kyllä tehdä ruokaa, ei se siitä ole kiinni. Ei vaan tule tehtyä itselleni, Herlevi pohtii.

Herlevi syö usein töissä ja käy työmatkoillaan muissa ravintoloissa. Lentokenttien voileivät ovat myös tulleet tutuiksi. Aamiaista hän ei ole syönyt vuosiin.

– En tiedä syönkö kotona oikeastaan mitään. Juon lähinnä vettä, Herlevi tunnustaa.

Herlevi ei koe omaavansa paheita. Aikataulut ovat miehen suurin kynnys terveellisisssä elämäntavoissa.

 – Jääkaapille ei tule mentyä, koska se on lähtökohtaisesti tyhjä, Herlevi naurahtaa.

Mieliherkku on kuitenkin erilaiset dipit, eivät niinkään esimerkiksi sipsit, joita yleensä dipillä täydennetään.

– Käytän sipsejä enemmänkin lusikkana. 

Lue myös:

    Uusimmat