Vanhemmat nimesivät lapsensa burgerimiehen mukaan – Akseli Herleviltä huikea ele: Lupaa tarjota pojalle ilmaiset hampurilaiset loppuelämäksi

Akseli Herlevi listasi hyvän hampurilaisen 3 tärkeintä asiaa 7:30 Akseli Herlevi listasi hyvän hampurilaisen 3 tärkeintä asiaa
Videolla Akseli Herlevi paljastaa, kuinka syntyy hyvä hampurilainen.

Burgerimiehenä tunnettu Akseli Herlevi liikuttui erään perheen yhteydenotosta sen verran, että on luvannut tarjota perheen pienokaiselle ilmaiset hampurilaiset loppuelämän ajaksi.

Ilmaisiin hampurilaisiin lupautuminen lähti liikkeelle tuntemattoman henkilön yhteydenotosta.

– Täytyy sanoa, että harvakseltaan sitä enää hämmennyn mistään, mutta nyt kävi niin, burgerimiehenä tunnettu Akseli Herlevi kirjoittaa Facebookissa.

Burgerimies lupaa tarjota lapselle "eväät elämään"

Tuntematon henkilö oli ottanut yhteyttä Herleviin kertoakseen tarinan perheen pojan nimen takaa.

Eräänä lauantai-iltana tulevat vanhemmat olivat valmistaneet hampurilaisia burgerimiehen ohjeella Burgerimies-ohjelman pyöriessä taustalla.

– Ohjelman lomassa mieheni totesi, että Akselihan olisi hieno nimi, jos pojan saamme. Aikani maiskuttelin purilaista ja nimeä. Maistui ja kuulosti hyvältä. Tänään poikamme kastettiin Akseliksi. Täten voin sanoa, että ainakin yksi pieni poika Suomen maassa on saanut nimensä burgerimies Akseli Herlevin mukaan, burgerimiehen saamassa yhteydenotossa kerrotaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Yhteydenotosta hämmentynyt Herlevi päätti lämmittää pienokaisen mieltä tarjoamalla lapselle Naughty BRGR:n hampurilaisen kerran viikossa loppuelämän ajaksi. 

– Että on niin sanotusti eväät tulevaisuutta varten kunnossa, Herlevi toteaa päivityksessään.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat