BumtsiBumin paluu sai Marco Bjurströmissä aikaan voimakkaan reaktion – julkaisi paljonpuhuvan päivityksen

9:24
Näin Marco Bjurström vastasi BumtsiBumiin liittyvään kysymykseen Huomenta Suomi -ohjelmassa nähdyssä 50-vuotishaastattelussa vuonna 2016

Alkuperäinen BumtsiBum-juontaja Marco Bjurström kertoi Instagramissa hämmentyneensä suosikkiohjelman uudesta versiosta.

Nelosen perjantai-illassa nähtiin eilen ensimmäinen jakso uudistuneesta BumtsiBumista. Rakastettu musiikkiohjelma hurmasi suomalaiset alun perin 1990-luvulla MTV3-kanavan lauantai-illoissa, jolloin juontajana toimi Marco Bjurström ja joukkueita kipparoivat Esa Nieminen ja Seppo Hovi.

Perjantaina ohjelman juontajana debytoi Jaana Pelkonen ja joukkueiden kapteeneina toimivat Leri Leskinen ja Lenni-Kalle Taipale. Leskinen sai joukkueeseensa Leo Stillmanin ja Laura Voutilaisen ja Taipaleen joukkueessa kisailivat puolestaan Irina ja Robin.

Ohjelman alkuperäinen juontaja Marco Bjurström julkaisi perjantai-iltana Instagram-tilillään paljonpuhuvan kuvan, jonka kera hän kommentoi lyhyesti BumtsiBumin paluuta.

Vuosina 1997–2005 ohjelmaan juontanut ja sen myötä suursuosioon noussut Bjurström istuu kuvassa kalliolla oranssiin, alkuperäisellä BumtsiBumin logolla varustettuun t-paitaan sonnustautuneena.

– Koen hämmennyksen tunteita – suuren hämmennyksen, hän kirjoitti kuvan yhteydessä.

Kyseessä on jo toinen kerta, kun BumtsiBumia on lämmitelty uudestaan uudella kokoonpanolla. Ohjelma teki ensimmäisen kerran paluun vuonna 2017 MTV:llä. Tuolloin juontajana nähtiin Kalle Lindroth.

Bjurström tarkensi lauantaina Iltalehdelle olevansa hämmentynyt siitä, että ohjelmaa tehdään uudestaan niin, ettei vanhoilta tekijöiltä ole kysytty mitään.

Bjurströmille satoi myös Instagramissa paljon kommentteja aiheeseen liittyen. Moni haikaili niissä alkuperäisen kokoonpanon perään.

– Mietin just, että miksi Bumtsibum on ollut näin kauan tauolla, koska tämähän on parasta ikinä. Mutta kyllä tästä joku puuttuu, eräs pohti.

– Ei mikään näistä uusista versioista voita vanhaa kunnon Bumtsibumia. Harmittaa myös se, ettei nykyajan kilpailijat tunne mitään biisejä. Kultaako aika muistot vai oliko ennen asiat toisin? kommenteissa pohdittiin.

– Kyllä oli kuitenkin kiva ja iloinen tunnelma. Tällaista tarvitaan nyt! kolmas huomautti.

Bjurström vastasi lauantaina yhteisesti seuraajiltaan saamiinsa viesteihin.

– Hämmennykseni lisääntyy näitä viestejä lukiessani. Kiitos teille kannustuksesta ja välittämisestä, hän kiitteli.

– Hetkellinen kelpaamattomuuden tunne muuttui kelpaamiseksi – ja se on iso asia, hän vielä jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja