Bruce Willis sairastui afasiaan – vaimo Emma Willis kertoo omasta voinnistaan: "Sellainen määrä huolenpitoa on käynyt mielenterveyteni päälle"

Bruce Willisin vaimo Emma Heming Willis kertoo, että perheen hoito on vaikuttanut hänen henkiseen hyvinvointiinsa sekä kokonaisvaltaiseen terveyteensä. 

Näyttelijä Bruce Willisin vaimo ja kahden lapsen äiti Emma Heming Willis avautuu perhetaakastaan. Malli kertoo haastattelussa olevansa se, joka huolehtii kaikesta perheessään. 

– Laitan perheeni tarpeet omieni edelle ja huomaan, että se ei tee minusta minkäänlaista sankaria. Sellainen määrä huolenpitoa on käynyt mielenterveyteni päälle ja yleensäkin terveyteni päälle. Se ei edesauta mitenkään perheeni tilannetta. 

Emma kertoi tilanteestaan sen jälkeen, kun hänen miehensä ilmoitti lopettavansa näyttelemisen sairastuttuaan vakavasti kognitiivisiin kykyihin vaikuttavaan afasiaan. Emma kertoo saaneensa neuvoja siihen, miten ei itse uupuisi täysin sairaan ihmisen rinnalla. 

– Joku sanoi aiemmin minulle, että kun ylihuolehtii toisesta, päätyy alihuolehtimaan itsestään. Se pysäytti ja sai minut miettimään. 

Emma kertoo, että tilanteen keskellä on vaikea löytää itselleen jotain kivaa tekemistä ja lähteä kasvattamaan hyvinvointia sen kautta. 

– En huolehdi itsestäni riittävästi, mutta tiedän, että minulla on hyviä perustarpeita, joita pidän tärkeinä, kuten liikunta. Se on aikaa, jolloin voin olla itseni kanssa ja saan siitä hyvää oloa, Emma kuvailee. 

Pariskunnalla on tyttäret Mabel Willis, 10, ja Evelyn Willis, 8.

Maaliskuussa Emma ja heidän tyttärensä, sekä Brucen ex-vaimo Demi Moore ja heidän kolme aikuista lastaan antoivat yhteisen lausunnon julkisuuteen, jossa he ilmoittivat Brucen sairaudesta. 

Lähde: Eonline.

Lue myös:

    Uusimmat