Bruce Willisin vaimo julkaisi sydämellisen kuvan näyttelijän afasiadiagnoosin jälkeen – kuin vastarakastuneita

Bruce Willisin vaimo julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan näyttelijän afasiadiagnoosin jälkeen

Bruce willisin vaimo Emma Heming Willis julkaisi Instagramissaan kuvasarjan, jonka on ottanut pariskunnan yhteinen tytär Mabel Ray, kertoo Hello-lehti.

Kuvissa vastarakastuneen oloinen pariskunta istuu kaatuneen puunrungon päällä aurinkoisella patikkaretkellä.

Näyttelijän fanit kiirehtivät kommentoimaan postausta ihastunein ja kannustavin kirjoituksin.

– Niin kaunista. Rakastan tällaista niin paljon ja ajattelen teitä kaikkia, yksi kirjoittaa

Toinen kommentoija kiittää perhettä siitä, että he kertovat Willisin sairaudesta julkisesti. Hän kertoo isänsä käyvän läpi samanlaista taistelua.

– Lähetän teille rakkautta ja voimia. Olen pahallani, että joudutte kokemaan tämän. Willisin vaimo vastasi kommentoijan tekstiin.

Näyttelijä Bruce Willisin perhe julkaisi koskettavan tiedotteen maalikuun lopussa, jossa ilmoittivat näyttelijän vetäytyvän töistään tuoreen afasiadiagnoosin takia. Afasia on aivoperäinen sairaus, joka vaikuttaa kognitiivisiin kykyihin, kuten puheen tai kirjoituksen tuottamiseen.

– Perheemme haluaa kertoa, että rakkaalla Brucella on ollut terveysongelmia ja hänellä on äskettäin diagnosoitu afasia, joka vaikuttaa hänen kognitiivisiin kykyihinsä.

– Selviämme tästä vahvana perheenä ja fanien tuella. Tiedämme mitä hän merkitsee teille ja te hänelle, Perheen tiedotteessa sanotaan.

Tiedotteen olivat allekirjoittaneet Willisin koko perhe mukaan lukien ex-vaimo Demi Moore, jonka kanssa näyttelijällä on kolme yhteistä lasta.








Lue myös:

    Uusimmat