Brittinaisen hiuksilla on pituutta yli 1,5 metriä: "Laitan ne eri tavalla joka päivä"

Neljä naista lopetti hiusten pesemisen – tällainen oli lopputulos 1:12
Neljä lopetti hiustenpesun joksikin aikaa. Katso videolta lopputulokset!

Malgorzata ei ole leikannut hiuksiaan moneen vuoteen. Naisen tukasta kertoo Daily Mail.

Lontoolaisen Malgorzata Kulczykin, 34, tukalla on pituutta 157 senttimetriä. Hän ei omien sanojensa mukaan ole leikannut hiuksiaan yli viiteen vuoteen.

Malgorzata alkoi letittää hiuksiaan ollessaan 7-vuotias. Hän jakaa hiuskuvia neljä vuotta sitten perustamallaan Instagram-tilillä.

Malgorzatan hiukset ovat luonnostaan vaaleat. Niihin on tullut punertava sävy, kun hän on käyttänyt itsetekemäänsä seerumia, joka koostuu erilaisista öljyistä. Tuota sekoitetta hän levittää hiuksiinsa noin puoli tuntia ennen suihkua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toiset ihastelevat, toiset kadehtivat

Malgorzatan mukaan miehet eivät voi uskoa, että hänen tukkansa on aito. 

– He sanovat, että se on kaunis, vaikuttava ja naisellinen. Jotkut jopa rakastuvat minuun sen takia!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän kertoo kohtaavansa myös kateellisia ihmisiä. Kerran eräs työkaveri sanoi hänelle, että hänen pitäisi leikata tukkansa, koska se oli liian pitkä.

– Hän sanoi, että ajatteli noin pitkän tukan tuntuvan kivuliaalta, ja että minulla menee niin paljon aikaa sen parissa. Mutta vähän ajan päästä hän muutti täysin mielensa, ja on alkanut jopa kasvattaa omaa tukkaansa.

Tarvitaan kärsivällisyyttä ja terveitä elämäntapoja

Malgorzata kertoo, että pitkän tukan kasvattaminen vaatii kärsivällisyyttä. Lisäksi täytyy huolehtia omasta kropasta, syödä terveellisesti, juoda tarpeeksi vettä, treenata ja välttää stressiä.

– Eivät hiukset vaikuta elämääni niin paljon. Aurinko vaalentaa niitä luonnollisesti. Pesen hiukseni korkeintaan kolmesti viikossa ja laitan ne eri tavalla joka päivä, ponihännälle, letille tai nutturalle. Käytän luonnontuotteita. Suosikkejani ovat kaikki sellaiset, joissa on kookosöljyä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat