Brittilaulaja Michelle Heaton paljastaa karmaisevia yksityiskohtia huume- ja alkoholiriippuvuudestaan – maksa-arvot huusivat hätätilaa

Laulaja Michelle Heaton joi pahimpina aikoina päivässä kaksi pulloa viiniä ja pullon vodkaa sekä käytti kokaiinia.

Liberty X -popyhtyeestä tuttu laulaja Michelle Heaton, 41, on avautunut alkoholi- ja huumeriippuvuudestaan. Osasyynä päihderiippuvuuteen on Heatonin elämässä koetut surut.

Vuonna 2012 hän sai tietää kantavansa BRCA2-geeniä, jonka vuoksi hänellä suuri riski saada sekä rintasyöpä että munasarjasyöpä. Geenin vuoksi Heatonin kohtu jouduttiin poistamaan samana vuonna ja kolme vuotta myöhemmin molemmat rinnat poistettiin.

Laulaja kertoo juoneensa vuodesta 2018 lähtien päivässä kaksi pulloa viiniä ja pullon votkaa sekä käyttäneensä kokaiinia. Viime syyskuussa hän ymmärsi, millaisessa tilanteessa oli.

– En ollut peseytynyt, olin sotkuinen ja näytin harmaalta. En välittänyt, hän toteaa haastattelussa.

– Viime syyskuussa saavutin aallonpohjan alkoholilla, ja minulla oli tuskallisia kipuja. Lääkärini tunsi maksani tulevan ulos, kun olin niin laiha. Ihossani oli haavoja, sillä maksaongelmat tekevät ihosta kutisevan.

Heaton kertoo riippuvuutensa olleen niin paha, että hän kävi todella lähellä kuolemaa. Laulaja kertoo Daily Mailille, että hänelle kerrottiin terveen GT-entsyymitason veressä olevan 30 tai vähemmän. Tällä mitataan sitä, miten vahingoittunut maksa on.

Heatonin arvo oli peräti 2500.

– He sanoivat minulle, että eivät ole koskaan tavanneet naista, jolla olisi näin korkealla kyseiset lukemat.

Heatonin laulajaystävät maksoivat hänelle lopulta neljän viikon hoitojakson Priory-katkaisuhoidossa. Mukana maksumiehenä oli Heatonin ystävä Katie Price. Laulaja onkin kiitellyt povipommia jälkeenpäin siitä, kuinka hän pelasti hänet.

Laulajan riippuvuudella on ollut suuri negatiivinen vaikutus hänen perheeseensä. Hänen miehensä Hugh Hanley joutui kasvattamaan pariskunnan kahta lasta Faithia, 9, ja AJ:ta, 7, yksinhuoltajan tavoin, kun Heaton ei pystynyt olemaan läsnä riippuvuutensa vuoksi. Nykyään Heaton elää ilman päihteitä.

Heaton nousi koko kansan tietoisuuteen Liberty X -bändistä vuonna 2001. Kuusi vuotta myöhemmin bändi hajosi.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja