Brittihovi kiistää prinsessa Catherinen syöpähoitoihin liitetyn huhun

Prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin 2:20
Videolla: näin prinsessa Catherine ilmoitti julkisuuteen saamastaan syöpädiagnoosista.

Kensingtonin palatsi kiistää huhun siitä, että prinsessa Catherine olisi syöpähoidoissa Teksasissa.

Salaliittoteoriat syöpähoitoja läpikäyvän prinsessa Catherinen, 42, todellisesta voinnista ovat jälleen saaneet tuulta siipiensä alle. 

Catherine on nähty julkisuudessa edellisen kerran vuoden 2023 jouluna. Prinsessasta ei ole ollut pitkään aikaan havaintoja Isossa-Britanniassa, ja hiljattain sosiaalisessa mediassa liikkeelle lähtikin huhu, jonka mukaan Catherine ei edes olisi tällä hetkellä saarivaltiossa, vaan Houstonissa hoidettavana MD Andersonin syöpäkeskuksessa. 

Vaikka brittihovi on ollut erittäin vähäsanainen prinsessa Catherineen liittyen kevään ajan, tämän huhun Kensingtonin palatsi hiljattain kumosi. Maanantaina palatsin tiedottaja kiisti asian Houston Chroniclelle. Syöpäkeskus ei puolestaan kommentoinut asiaa vedoten potilaidensa yksityisyyteen. 

Joidenkin spekulaatioiden mukaan Catherine ei välttämättä olisi aikeissa enää koskaan palata täyspäiväisesti töihinsä kuninkaallisena. Lähteiden mukaan nämä väitteet eivät kuitenkaan pitäisi paikkansa.

– Katen paluusta ei ole tietoa, koska tällä hetkellä täysi keskittyminen on hänen terveyteensä. Sen ehdottaminen, ettei hän olisi aikeissa palata rooliinsa, on epäreilua sekä valetta, lähde kertoo.  

– Sen luokan keskusteluja ei vain käydä tällä hetkellä. Kun aika on kypsä, hän palaa töihin. 

Prinsessa Catherine ilmoitti alkuvuodesta saamastaan syöpädiagnoosista maaliskuussa hänen ja prinssi Williamin  virallisella Instagram-tilillä julkaisemallaan videolla. Asiasta ilmoittaessaan hän vetosi ihmisiin pyytäen sekä itselleen että perheelleen yksityisyyttä sekä ymmärrystä vaikeana aikana. 

Sitä, mikä syöpä Catherinella on, ei ole kerrottu julkisuuteen. Catherine kävi läpi tammikuussa laaja-alaisen vatsan alueen leikkauksen, jonka jälkeen syöpä diagnosoitiin. 

Myös prinssi Williamin isä kuningas Charles, 75, kertoi alkuvuodesta syöpädiagnoosistaan, jonka hän oli saanut tammikuussa hänelle tehdyn eturauhasleikkauksen jälkeen. 

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat