Lähteet: Uutta tietoa prinsessa Catherinen voinnista – aloitti uuden vaiheen syöpähoidoissaan

Prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin 2:20
Videolla prinsessa Catherine kertoo saamastaan syöpädiagnoosista.

Prinsessa Catherinen kerrotaan "kääntäneen sivun" syöpähoidoissaan.

Syöpähoitoja yhä läpikäyvän prinsessa Catherinen  kerrotaan lähteiden mukaan "kääntäneen uuden sivun" hoidoissaan ja voivan jo "paljon paremmin", kertoo Vanity Fair. Lähteet kertovat, että Catherinea olisi jopa nähty viime aikoina ulkoilemassa perheensä kanssa. 

Spekulaatiot vellovat yhä sen suhteen, milloin Catherine on tekemässä paluun kuninkaallisiin töihinsä. Joidenkin lähteiden mukaan paluu olisi koittamassa jo syksyllä, toisten loppuvuodesta. Mitään virallista ilmoitusta asian suhteen ei ole tehty, ja hovi on ainoastaan ilmoittanut Catherinen palaavan töihin, kun hänen lääkärinsä antavat siihen luvan. 

Hovin sisäisten lähteiden mukaan Catherinella ei ole kiire palata töihin, vaan hän keskittyy yhä täysin toipumiseensa. 

– Ei ole aikajanaa eikä tässä kerta kaikkiaan ole kiire minnekään. Se on sitten, kun Catherine tuntee olonsa valmiiksi ja hänen terveystiiminsä antaa asialle vihreää valoa. Mutta hän tulee 100-prosenttisen varmasti palaamaan töihin, siitä ei ole epäilystäkään, sisäpiirilähde kertoo. 

Vaikka Catherine on täysin sairauslomalla, on hänet kuitenkin pidetty ajan tasalla viime viikolla julkaistusta Royal Foundation Centre for Early Childhoodin raportista ja siihen liittyvästä liiketoimintaryhmästä. Eräs kuninkaallinen avustaja kertoi aiemmin, että Catherine oli lukenut raportin ja saanut siitä selvityksen, mutta Kensingtonin palatsin tiedottaja sittemmin korosti, ettei tämä ole merkki siitä, että Catherine olisi palaamassa töihin. 

Catherinea ei olla nähty julkisuudessa viime vuoden joulupäivän jälkeen. Tammikuussa prinsessalle tehtiin laaja vatsan alueen leikkaus, jonka jälkeen tämä sai diagnoosin syövästä. Catherine kertoi julkisesti sairastumisestaan maaliskuussa hänen ja prinssi Williamin  yhteisellä Instagram-tilillä julkaistulla videolla, jolla hän pyysi yksityisyyttä sekä ymmärrystä itselleen ja perheelleen sairauslomansa ja hoitojensa ajaksi. 

Lue myös:

    Uusimmat