Brittiäiti kertoo naapurien seksiäänten häiritsevän elämää – piina alkoi jo maaliskuussa: "Se on jokaöistä, se on kamalaa"

Nimetön kirje solvasi eläkeläisparin taloa"rumilukseksi"– naapureilta ihana ele 0:47
Katso myös: Nimettömässä kirjeessä solvattiin maalaamatonta taloa rumilukseksi. Naapurusto tuli Jimmy ja Marilyn Curcurun avuksi: heille kerättiin yli 50 000 dollaria lahjoituksina.

Koronaviruseristys aiheutti erikoisen haitan brittiäidille, jota naapurin seksiäänet häiritsevät.

Brittiäiti kertoo kärsineensä naapurinsa vilkkaasta seksielämästä jo kuukausia. Gortonissa, Manchesterissa asuva nainen alkoi häiriintyä naapuristaan kuuluvista seksiäänistä maaliskuussa 2020, kun koronavirus pakotti kansalaiset koteihinsa, kertoo Manchester Evening News.

"Se on jokaöistä, se on kamalaa"

Nimettömänä pysyttelevä äiti kertoo, että naapureiden lemmiskely on tehnyt elämästä sietämätöntä. Perheessä on kolme lasta, joista vanhin on 4-vuotias.

– Se on jokaöistä, se on kamalaa. Ennen koronaeristystä sitä ei ollut joka yö. Eristyksen alettua se on pahentunut, äiti kommentoi.

Hän kertoo kärsivänsä univajeesta.

– Luulen, että naapurin nainen asuu yksin, mutta joku tulee joka ilta yömyöhään [kylään]. Aluksi ajattelin, että se loppuu, ehkä hänellä on uusi miesystävä ja uutuudenviehätys katoaa. Mutta ei se koskaan loppunut.

Viranomaisen mukaan seksiäänet ovat "luonnollista ääntä"

Äidin mukaan hän ei voi käyttää naapurinsa huoneistoa lähinnä olevaa huonetta äänien vuoksi. Hän on lähettänyt naapurille lapun ja jutellut tälle asiasta ikkunan kautta, mutta ratkaisua ei ole löytynyt.

Äiti kertoo ottaneensa yhteyden Manchesterin kunnanvaltuustoon jo heinäkuussa 2020. Naapurille on kahdesti lähetetty virallinen kirje aiheesta. Viranomaisen mukaan paljoakaan ei ole tehtävissä; koronaviruksen aiheuttamien rajoitteiden vuoksi viranomainen ei esimerkiksi ole voinut tulla äidin kotiin arvioimaan äänihaittaa.

– Puhuin heille taas seksiäänistä, ja he sanoivat, etteivät he voi tehdä mitään, koska se on luonnollista ääntä. En tiedä, mitä muuta voisimme tehdä.

Kotiin asennetaan ääntä monitoroivia laitteita

Muutto ei äidin mukaan tule kyseeseen, koska perhe rakastaa kyseistä sijaintia.

Manchester Evening Newsin mukaan melutasoa käytiin arvioimassa aamuyöllä sen jälkeen ,kun lehti otti kuntaan yhteyttä. Kadulle meteliä ei kuulunut, mutta naapurista valitelleen äidin kotiin asennetaan ääntä monitoroivia laitteita sen arvioimiseksi, tuottaako naapuri ääntä riesaksi asti.

Lue myös:

    Uusimmat