Hävettäisikö sinua, jos naapurit kuulevat seksiäänesi? Naiset vastaavat

Kuuluvatko seksin äänet naapuriin, ja pitääkö niitä hävetä? Kysyimme asiaa naisilta.

"Olen sängyssä hyvin kovaääninen. Ääni tulee itsestään enkä voi tai halua estää sitä, nautinto vähenee muuten. Joskus mietin, että naapurit kuulevat, ja hävettää. Uskallatko sinä pitää ääntä sängyssä, ja pelkäätkö, että naapuri kuulee?" Kysyy nimimerkki Äänekäs.

Näin naiset vastasivat!

"Älä edes mieti estäväsi! Jos hyvältä tuntuu niin saa sen näyttää. So what, jos naapuri kuulee? Elämän ääniä :) Eivät meillä ainakaan naapurit ole toistaiseksi kehdanneet tulla valittamaan."
– Nainen, 28, avoliitto

"On tärkeää osoittaa oma nautintonsa äännehtimällä, mutta kyllä liika on aina liikaa. Jos et kuitenkaan karju tai huutamalla huuda, niin ei kai se mitään haittaa. Itse kyllä mietin naapureita, mutta uskallan pitää kuitenkin ääntäkin. En usko kuitenkaan häiritseväni naapureita lainkaan. Voihan sitä laittaa esimerkiksi musiikkia hieman kovemmalle, että uskaltaa pitää enemmän ääntä, heh."
– Nainen, 26, parisuhteessa

"Uskallan ja pidän, jos siltä tuntuu. En usko, että voisin huutaa niin, että omat naapurini kuulisivat, mutta ymmärrän, jos seinän takana kuuntelevat korvat ahdistavat. Laita korvatulpat naapurin postiluukusta ja rentoudu!"
– Nainen, 29, sinkku

"Todellakin pidän, enkä ajattele naapureita. Koska asumme omakotitalossa. Suosittelen."
– Nainen, 35, naimisissa 

"Hei Äänekäs, et ole yksin huolesi kanssa. Olen joskus miettinyt, harrastavatko naapurini edes seksiä. En ole nimittäin koskaan kuullut äänen ääntä, joka voisi viitata kiihkeään rakasteluun, ei edes pikaisiin ähkinöihin.

Mielestäni ääni on tärkeä osa seksiä, eikä sitä pidä yrittää peitellä: teennäinen ääntely onkin sitten eri juttu, sitä en suosittele harrastamaan. Mutta vastaus kysymykseesi: kyllä, pelkään että naapurit kuulevat. Seinien takaa ei koskaan kuulu seksiääniä, mutta jokainen yskäisy kylläkin kuuluu…"
– Nainen, 28, sinkku


Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Lue myös:

    Uusimmat