Tältä kohuttu Britney Spears -dokumentti näyttää – poptähti kertoo itkuisena haluavansa paparazzien jättävän hänet rauhaan

2:20
Britney paparazzien piirittämänä – kertoi itkuisena haastattelussa, ettei tiedä miten saisi heiltä rauhaa

Valtavan huomion ympäri maailmaa saanut dokumentti laulaja Britney Spearsista julkaistaan mtv-palvelussa.

The New York Timesin tuottama dokumentti Framing Britney Spears sukeltaa Britney Spearsin historiaan: kuinka louisianalaisen pikkupaikkakunnan lahjakkaasta tytöstä tuli maailman valloittanut supertähti ja miten hän on päätynyt nykytilanteeseensa, jossa hän elää isänsä James "Jamie" Spearsin holhouksen alaisena.

Dokumentissa tutustutaan Britneyn vapautusta isänsä holhouksen alta vaativaan #FreeBritney-liikkeeseen ja käsitellään myös tapaa, jolla media on häntä kohdellut vuosien saatossa. Dokumentissa muistellaan muun muassa erittäin paljon mediahuomiota saanutta parisuhdetta laulaja Justin Timberlaken kanssa ja kuinka eri lailla heitä kohdeltiin mediassa suhteen päätyttyä. 


Britney Spears ei ole osallistunut itse dokumentin tekoon. Dokumentissa kuullaan kuitenkin ihmisiä Spearsin lähipiiristä, esimerkiksi Spearsin assistentti ja pitkäaikainen ystävä Felicia Culotta suostui haastateltavaksi. 

Framing Britney Spears julkaistiin Yhdysvalloissa helmikuun alussa, ja se nähdään mtv-palvelussa tuoreeltaan torstaina 18. helmikuuta. Dokumentti on jo katsottavissa C Moressa. Huomiota ympäri maailmaa herättäneen dokumentin on ohjannut ja tuottanut Samantha Stark.

Katso esimakua dokumentista ylhäällä olevalta videolta! Britney Spearsin holhouksesta kertova dokumentti sai maailman tajuamaan laulajan karun tilanteen – tästä on kyse: 

9:33

Framing Britney Spears mtv-palvelussa to 18.2. alkaen. Dokumentti on katsottavissa C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja