Britney Spearsin somevideot huolestuttavat jälleen faneja: "Hän vaikuttaa niin ahdistuneelta"

1:12
Britney Spears sai oman museon.

Britney Spearsin hyvinvointi puhuttaa paljon hänen fanejaan. 

Jo pidemmän aikaa sosiaalisessa mediassa on spekuloitu poptähti Britney Spearsin hyvinvointia ja siellä kulkeekin kampanja kuvatunnisteella freebritney

Spekulaatiot saivat jälleen tuulta alleen, kun Britney julkaisi Instagram-tilillään itsestään videon, jossa puhuu upeasta kesästään. Videolla nähtävä käytös ei kuitenkaan täysin puolla hänen sanojaan. Monien fanien mielestä Britney vaikuttaa surumieliseltä. 

– Hän näyttää niin ahdistuneelta. Aivan kuin hän alkaisi itkemään, seuraaja kirjoittaa kommenttikenttään huolestuneena. 

– Hän vaikuttaa aina niin hermostuneelta, toinen seuraajista kirjoittaa. 

– Tämä särkee sydämeni, fani kirjoittaa. 

– Toivottavasti olet kunnossa, seuraaja kirjoittaa huolestuneena. 

Näet videon painamalla sen keskeltä.

Britney julkaisi muutama päivä sitten samankaltaisen videon, jossa puhuu kesästä. Samat asiat huolestuttavat hänen seuraajiaan kommenttikentässä. 

Spearsin isä on toiminut tyttärensä holhoojana vuodesta 2008 lähtien. Päätös oli seurausta siitä, kun Spears sai vuonna 2007 hermoromahduksen, jonka yhteydessä hän muun muassa ajeli päänsä kaljuksi ja hyökkäsi paparazzien kimppuun sateenvarjon kanssa.

Hän on kamppaillut nyt jo pidemmän aikaa oikeudessa siitä, ettei hänen isänsä Jamie Spears saisi enää tämän holhoojan roolia. 

New York Times kertoi elokuussa, että Spearsilla tulee oikeuden päätöksellä olla holhooja ainakin helmikuuhun 2021 asti.

Spears on toivonut, että isän sijaan hänen holhoojanaan jatkaisi lisensoitu ja perheen ulkopuolinen holhooja Jodi Montgomery, joka otti Spearsin isän roolin vastaan viime syksynä, kun Jamie Spears kärsi terveysongelmista.

Asianajajansa mukaan Spears vastustikin voimakkaasti sitä, että hänen isänsä otti jälleen tehtävän hoitaakseen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja