Britney Spearsin asianajajalta erikoinen lausunto – vertasi laulajan mielentilaa koomapotilaaseen

1:12
Britney Spears sai oman museon

Poptähti Britney Spearsin asianajaja antoi tällä viikolla kummallisen lausunnon tähden tilasta.

Laulaja Britney Spears on kamppaillut jo pidemmän aikaa oikeudessa siitä, ettei hänen isänsä Jamie Spears saisi enää tämän holhoojan roolia. 

Spearsin isä on toiminut tyttärensä holhoojana vuodesta 2008 lähtien. Päätös oli seurausta siitä, kun Spears sai vuonna 2007 hermoromahduksen, jonka yhteydessä hän muun muassa ajeli päänsä kaljuksi ja hyökkäsi paparazzien kimppuun sateenvarjon kanssa.

Holhousasiaa käsiteltiin viihdesivusto TMZ:n mukaan oikeudessa jälleen keskiviikkona. Tuolloin oikeus pyysi Spearsilta kirjallista selvityksen siitä, onko tämä aikeissa jatkaa uraansa muusikkona, mutta hänen asianajajansa torppasi ehdotuksen.

Asianajaja oli aiemmin sanonut tähden puolesta, ettei Spears aio jatkaa uraansa musiikin parissa, kun taas Jamie Spearsin kanta asiaan oli päinvastainen.

TMZ:n tietojen mukaan asianajaja Sam Ingham oli sanonut, ettei Spears kykene toimittamaan itse oikeuden pyytämää kirjallista selvitystä ja vertasi tämän mielentilaa koomapotilaaseen – joskin todeten, ettei laulajatähti missään tapauksessa ole koomassa.

Inghamin kerrotaan myös sanoneen, että jopa koomapotilaiden asianajajat saavat puhua asiakkaidensa puolesta oikeudessa.

New York Times kertoi elokuussa, että Spearsilla tulee oikeuden päätöksellä olla holhooja ainakin helmikuuhun 2021 asti.

Spears on toivonut, että isän sijaan hänen holhoojanaan jatkaisi lisensoitu ja perheen ulkopuolinen holhooja Jodi Montgomery, joka otti Spearsin isän roolin vastaan viime syksynä, kun Jamie Spears kärsi terveysongelmista.

Asianajajansa mukaan Spears vastustikin voimakkaasti sitä, että hänen isänsä otti jälleen tehtävän hoitaakseen.

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt jo pidemmän aikaa #freebritney -kampanja, jossa fanit osoittavat tukea poptähdelle. Myös seurapiirikaunotar Paris Hilton otti hiljattain julkisesti kantaa Spearsin tilanteeseen.

– Sydämeni särkyy, kun mietin miten ihmiset hallitsevat häntä. Se ei ole oikeudenmukaista, että olet aikuinen ja sinua kohdellaan kuten lasta. En voi edes kuvitella, minkälaista olisi elää elämää noin, 39-vuotias Hilton kommentoi The Sunday Timesille.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja