Paris Hilton antaa tukensa Britney Spearsille: "Sydämeni särkyy, kun mietin miten ihmiset hallitsevat häntä"

5:49
Supertähti Britney Spears julkaisi helsinkiläisen Tanelin kuvan – nyt hän kertoo, olisiko kuva pitänyt kreditoida

Britney Spears on ollut holhouksen alaisena 12 vuotta. 

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on ottanut kantaa Britney Spearsin oikeudelliseen tilanteeseen. Viimeisten 12 vuoden aikana poptähti on ollut holhouksen alaisena. Tämän on tarkoitus jatkua vuoteen 2021 saakka. 

Paris antaa tukensa poptähdelle, joka kamppailee paraikaa oikeudessa siitä, ettei hänen isänsä Jamie Spears saisi enää holhoojan roolia. Britney toivookin, että kyseistä roolia jatkaa lisenssoitu holhooja Jodi Montgomery, joka otti  isän roolin vastaan viime syksynä. 

– Sydämeni särkyy, kun mietin miten ihmiset hallitsevat häntä. Se ei ole oikeudenmukaista, että olet aikuinen ja sinua kohdellaan kuten lasta. En voi edes kuvitella, minkälaista olisi elää elämää noin, 39-vuotias Paris kommentoi The Sunday Timesille

Tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa kiertää #freebritney -kampanja, jossa fanit osoittavat tukea poptähdelle. 

Spearsille asetettiin holhooja ensimmäisen kerran vuonna 2008, jolloin Jamie Spears nimitettiin tyttärensä holhoojaksi. Laulajan kiinteistöistä nimitettiin tuolloin puolestaan vastaamaan hänen asianajajansa. Jamie Spears vetäytyi tehtävästä toistaiseksi sivuun terveysongelmien vuoksi vuonna 2019. Samaan aikaan häntä syytettiin 13-vuotiaan pojan pahoinpitelystä. 

Ilmoituksen asiasta teki poliiseille Britneyn ex-mies Kevin Federline, jolla on huoltajana päävastuu ex-parin yhteisistä lapsista.

Paris on avautunut julkisuudessa kauhistuttavista kokemuksista teini-ikäisenä, kun hän opiskeli Utahissa sisäoppilaitoksessa. 

– Henkilökunta sanoi kauheita asioita. He saivat jatkuvasti tuntemaan oloni huonoksi ja he kiusasivat minua. Luulen, että se oli heidän tapansa yrittää murtaa meidät. He käyttivät myös fyysistä väkivaltaa. He löivät ja kuristivat meitä. He halusivat saada lapsissa aikaan pelkoa, Paris on kertonut. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja